נושא: תשובות תאריך: 8/3/2011 6:39:00 PM
מחבר/ת: ולאד אזארכין
אני לא גר באיזור מודיעין, אבל בשביל חנות טובה אין לי בעיה לנסוע חצי שעה. חוץ מזה, היא ממוקמת טוב, ללא בעיות ועלויות חניה לעומת חשמונאים. בבייקשופ יש בתצוגה Reign 0 עם שילדה בצבע של Reign 1, ויש להם גם את Trance. תעשה סיבוב ותחליט. מחר בסביבות 6-7 בערב אני אוסף את האופניים שלי, אתה מוזמן לקפוץ לנסות. רוב הרכיבות שלי הן בבן שמן, אבל יש שם כמה מקומות שרצוי להיות עם בולם מתאים :). מה זה אומר 90% לא טכניות? שבילים לבנים? לשבילים לבנים הייתי לוקח ז"ק 29´´, או עם שיכוך אחורי, כמו Gary Fisher HiFi. תגדיר מה זה "לעבוד יותר קשה". האם אתה רוכב מרתונים וצריך לשמור על הכוח? אותי אישית לא מרתיע לעבוד יותר קשה - ככה בונים את הכושר.
הסרטון הזה די סידר לי את הראש והוא אחת הסיבות שבגללה הלכתי על ה-reign: http://www.youtube.com/watch?v=k8lCShHXjfY
שני חבר´ה (אחים אם אני לא טועה), זה שבחולצה הכחולה רוכב על Reign 1, וזה שבחולצה אדומה רוכב על Trance X. מתחרים במסלול XC כמעט בלי אלמנטים טכניים. בעליות יש יתרון קל לאדום (trance) אבל בירידות הכחול (reign) לוקח אותו בגדול. לא רוצה להרוס את הסוף... תצפה לבד ותראה מי מנצח :suss: תקרא גם את הטוקבקים.
ולאד
|