נושא: ביקורת חנות ספין בייק נס ציונה. התאכזבתי! תאריך: 8/24/2011 1:02:00 PM
מחבר/ת: USER1 user1
שלום לכולם,
אני רוצה לשתף מנסיוני האישי על חנות אופניים בה ביקרתי. מדובר על חנות "ספין בייק" שבנס ציונה. לינק :http://www.spinbike.co.il/
אני מאוד התאכזבתי!
בראש ובראשונה- טיפול באופניים לא מקצועי בעליל! ביום בו טיפלתי באופניים, נאלצתי לחזור 3 פעמים בגין אותן בעיות ממש מיד לאחר שיצאתי מהחנות. הבאתי אופניים חדשות למדי עם בעיית קליקים קלה שהשמיעו האופניים, ודיסק רופף. יצאתי עם הילוכים לא מכוונים בכלל, דיסק לא מטופל, קליקים לא מטופלים ותחושה מאוד רעה.
שנית- השירות מעליב! נתקלתי בתגובה מסוג: "זה המקצוע שלי, אל תגיד לי שהאופניים לא בסדר".
גם לאחר כחודש, בפעם השניה שהגעתי לחנות,וביקשתי לתקן את הליקויים (בתשלום מלא שלי כמובן!) נתקלתי ביחס מזלזל והרמת קול מצד המוכר, כמו הייתי ילד נזוף.
*יש לציין שאני מדבר בצורה רגועה מאוד, וציינתי בפני המוכר שאני לא אומר זאת כדי "לנגח" אותו אלא רק מבקש להצביע הבעיה באופניים.
דבר שלישי- אמינות ומקצועיות. בפעם הראשונה נאמר לי כי השרשרת במצב טוב מאוד ויש לה אורך חיים של עוד כחצי שנה בערך,מאז רכבתי עוד פעם אחת, טיול בן שעה וחצי. חודש לאחר מכן נאמר לי שהשרשרת גמורה לחלוטין. כששאלתי על כך, הושתקתי בבוז.
כדי לא לפגוע בעובדים אחרים, אציין שהמוכר איתו דיברתי הוא גם בעל החנות, ושמו יגאל.
מבדיקה שערכתי עם חברים שרוכבים גם הם, עלה שתחושה דומה עולה גם אצלם.
יש מישהו שמסכים?/חושב אחרת?
|