נושא: אז ככה ! אחרי חצי יום של הסתובבויות (חשמונאים) תאריך: 9/7/2011 4:58:00 PM
מחבר/ת: y y
וקצת "מצמן" ..... מצטער מראש על החפירות ו5 דקות מחייכם ! אבל זה מהתרגשות של סוף סוף לעלות לרמת רכיבה שונה ממה שהורגלתי עד כה !
פתח לי קצת את הראש... (תרתי משמע כמעט ...לקחתי אופניים יד שניה לסיבוב בדיקה ... צריך להתרגל לברקסים הידראולים האילו !...בלימה במקום של הקידמי נעילה מוחלטת במקום אין לי מושג מאיפה איך ולמה , תוצאה : סלטה קטנה לקדימה + דימום קל .. קצת מבוכה מהמוכר ...אבל היה בסדר בסוף .. :)
בכל מקרה לעיקר !...
ניסיתי את : SPECIALIZED COMP אלף ומאתיים שקל בולם דיסק ..היו אחלה ! רואים שמדובר באיכות אבל היו לי גדולות מדיי ה M הקידון ממש ממש רחוק לי ...כמו כן גם איפה שהו ב HARKROCK SPORT שניסיתי זה הורגש שהקידון רחוק יותר משאר הדגמים שגם מידתם היא M ...בולם קידמי מצויין ! כמו מרגרינה ... TREK 4300 יד שניה מצב מצויין 1200 שקל כסא קשה מדיי ! קידון מאוד נוח וזריז ! אך הבולם מאווווווווווד איכזב אותי קשיח בצורה יוצאת דופן למרות שכוון בשבילי לרך ביותר שניתן ...:( מאכזב כי מה-3700 לפי זכרוני מאוד התלהבתי מהשיכוך הרך שלהם מקדימה .
ניסיתי כמובן גם שיכוך מלא ופה יותר התאהבתי ככה שכבר שזנב קשיח "הפך" לנחלת העבר :) אני כנראה אוהב רכות בנסיעה ..זה אני ! לרדת\לעלות מדרגה או דופן מדרכה ובקושי להרגיש אותה בלי לקום מן האופניים כלל וכלל :)
ניסיתי את :" GARY FISHER SUGER 4+" ....... שנת 2007 ב 1500 שקל ! ואו !! רואים שזו ליגה אחרת כבר ועליה ברמת הרכיבה + כמובן שיכוך מלא . הכל חלק בנסיעה (דיווש רעשים מעבר הילוכים)...בולם אחורי\קידמי מצויינים רכות מדהימה ! אבל ! ופה האבל מידה S ! הקידון למטה לי מדיי ככה הרגשתי אבל המוכר לפי ניסיונו אמר לי שזה עדיף על גב יישר (גב יישר לא מומלץ) אבל אפשר להחליף חלק בקידון וזה עולה עוד כ100 שקלים ומבחינתו לפי צורת הישיבה שלי כאשר ראה אותי ברכיבה עליהן טוען שמידה S כן מתאימה לי למרות שעל כל השאר (שהיו M) הרגשתי יותר נינות ויותר מרחב . כמו כן ניסיתי את "MONGUS OTERO " ...חביבות ! 1800 שקל אבל היתה בעיה נוראית של ההילוכים (אמרו לי שניתן לטיפול ללא עלות) הריכוך האחורי הורגש לי יותר כמו קפיץ שמחזיר אותי יישר למעלה מאשר הריכוך עצמו .
כרגע בראש שלי ה GF אולי ...רוצה לעשות עליהם שוב סיבוב מחר כדי להיות בטוח ! הגב כפוף לי מדיי בהם למרות דעתם המקצועיות של המוכרים שזה כן טוב לי מבחינת מידה ואיךל שנראה עליהן מעין חיצונית . (אני 80 קילו, מטר ושבעים)
מה דעתכם ? איזה הייתם לוקחים בשבילי..? קצת מבלבל האמתי כבר אוטו קניתי מהר יותר מאופניים !
תודה לכולם על העזרה עד כה ! פורום מצויין !!
:o
|