נושא: זיו אתה לא אופטימי :) תאריך: 10/9/2011 3:32:00 PM
מחבר/ת: y y
אני קניתי ENDURO EPERT מדהימות + אלף ואחד שיפורים XTR...וכו ב2400 !! כמו כן יומיים לפני זה הייתי אמור לקנות HARO R5 ב 2200 כמו כן #3 ..לפני כחודש לקחו ממש מידיי (לקח לי זמן להחליט אני מודה לכן פספסתי הזדמנות זו) GARY FISHER 2004 SUGAR 4 מדהימות !!!!!!!! ב1500 שקל ! אז ..יש מציאות ! רק חמצוא אותן ! :)
טיפ : לך לרחוב החשמונאים ! "BIKELOVE" ו "סלאלום" ! שם תמצא מה שאתה מחפש ...ותהיה סלבני אך עיקבי ! תנדנד להם כל כמה ימים תתקשר ותשאל "מה יש לכם היום להציע לי" ? כי כל כמה ימים בא מישהו אחר שבדיוק שידרג (כמו שנפל מזלי עם ה ENDURO SPECIALIZED) ולכן החנות מוכרת יד שניה אופניים מצויינות במחיר מצויין ולאחר בדיקה מקיפה גם ! מה גם ששמתי לב שהחנויות מוכרות בכמעט עד חצי מחיר פחות מיד 2 \ פרטי ! שים לב דוגמא ראשונה : הגארי פישר רצו עליהם ביד 2 מינימום 2500 - בחנות 1500 ! מצב מצויין ! שמור להפליא ! ENDURO לא מצאתי בפחות מ 3000 (ללא שום שדרוג מיוחד) נימכרו לי בחנות (לאחר שיפוץ מלא אגב..) ב 2400 .
תהיה אופטימי ! תחפש טוב ! תציק לחנויות ! בקר לעיתים קרובות בחנויות שציינתי ! בהצלחה וחג דיווש שמח !!!!!!!!! :)
|