הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/2/2012 9:57:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן הדרי עם תוכן  אני תמהה מהיכן המסקנה שלך שעמוד ענן לא מתאימות
נושא: אני תמהה מהיכן המסקנה שלך שעמוד ענן לא מתאימות  תאריך: 4/2/2012 9:57:00 PM
מחבר/ת: איתן הדרי

לאופניים.
שביל נט מפות נהדרות אבל אין להם כיסוי מלא על כל הארץ. אפילו נתקלתי במפות חופפות שהיה חסר להם כיסוי לחלק מהמסלול שתכננתי.

האפליקציה הכי טובה כיום לאייפון לניווט לטעמי הינה עמוד ענן. אתה יכול להוריד את התוכנה בחינם לאייפון. אחר כך דרך התוכנה יש לני שתי אופציות: מפה לבנה ומפת סימון שבילים.

אני בשלב זה הורדתי רק את המפה הלבנה, יואב (המתכנן של עמוד ענן) היה מספיק הוגן ואמר לי להמתין עם מפת הסמ"ש, עד אחרי פסח שתצא הגרסה החדשה (למה לך לשלם פעמים אמר לי יואב).

בכל מקרה (ולמרות שהמחיר לא זול) מציע לך להוריד גם את המפה הלבנה וגם את מפת סימון השבילים. לא פעם אני נוהג לתכנן מסלול על המפה הלבנה, היות והצבעים לפעמים מפריעים לי בתכנון.

היתרון הענקי של עמוד ענן הינו גם בנקודות עניין שבו.

אמה מכיר את המשפט: זול תמיד יוצא יקר!! תשקיע פעם אחת סכום כסף, קנה לך את עמוד ענן ותוכל להלקיט, לערוך מסלולים ליבא ליצא.

שים לה שלנווט עם האייפון זה קצת קשה, היות והסוללה לא מחזיקה מעמד. הפתרון לקנות מטען חיצוני (סוללה של 6000ma), אתה מחבר את הסוללה הזאת לפלא, ויש לך לפחות 10-12שעות של ניווט רצוף.

ניווט קל ונעים

חזרה לפורום