הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/13/2012 3:28:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  משה zw עם תוכן  מה דעתכם?
נושא: מה דעתכם? תאריך: 11/13/2012 3:28:00 PM
מחבר/ת: משה zw

ברור הוא שאני בעצם על פי ההגדרות שלי נדרשים אופני קרוס קנטרי,באחת מחנויות רשת ידועה הציעו לי אופני יד שניה ספשלייזד פיטש pitch מודל 2009-2010 זה לכשעצמו מצחיק בעצם מעציב אותי ,זה לא האמת לאמיתה זה קרוב לוודאי 2009 גם במכוניות אין דגמים 2009-2010 זה או זה או זה.נניח לזאת ,האופניים המוצעות הם לרכיבת אול מאונטן שזה לא כל כך הצרכים שלי אלא מעבר,אבל אני מבין שהן בהחלט יכולת להתאים גם לצרכים שלי,יש להם מפרט לדברי המוכר מאוד מאוד גבוה מיקצועית,לא דומה למפרט המקורי, משכחים 160ממ יותר ממה שאני צריך, אבל נניח שהן מתאימות גם לצרכים שלי,מחירם 4500 ש´´ח ומכיוון שנקנת מחנות רשת סביר להניח שמצבם תקין לחלוטין כך גם נאמר .
השאלה האם כדאי ללכת על סוג של אול מאונטן בנות 3 שכאמור מסוגלות לשרת אותי עם מכללים מצוינים או ללכת על קרוס קנטרי אולי קלות מעט יותר, עם מכללים נחותים יותר.חדשות שעולות כ-5500 ש´´ח.
רכבתי על הספשלייזד פיטש ואני חייב לומר שהם היו מאוד נוחות לי .
קראתי בכל מיני פורומום שהדגם המוצע לי הפיטש נחשב לדגם מוצלח.
חשוב לציין משקל גבוה 100 גילי 60 ברך אחרי ניתוח מינסקוס שדפקו לי אותה ,ולעולם לא ארכב רכיבת הרים בשום אופן,אלא רק דרכי עפר מתונות.

אשמח לשמוע דעות של מבינים בנושא

חזרה לפורום