נושא: לא מחובר למציאות? פלצנות? מכיר את הגמל והדבשת? תאריך: 9/10/2013 12:50:00 PM
מחבר/ת: or yochanan
יש אנשים (כמוני) שמרבית הרכיבות שלהם הם בסינגלים מהירים בעיקר, ללא גינות סלעים / דרופים גדולים / מכשולים. כמות הפעמים שאני מוריד את האוכף היא אפסית (למרות שאם היה לי מוט מתכוונן - הייתי מוריד יותר פעמים), ולכן מהשיקולים האישיים שלי החלטתי לא להרכיב כרגע מוט מתכוונן.
יש אנשים שמרבית הרכיבות שלהם מורכבות מהשטח שהוזכר לעיל, אשר צריכים (או לפחות מומלץ להם) להוריד אוכף מס´ לא מבוטל של פעמים ברכיבה. הם יכולים לעשות זאת עם הקוויק רליז, כמו שציינתי בפוסט המקורי, אבל יימנעו מלעשות זאת הרבה פעמים בגלל שזה עוצר את הזרימה של הרכיבה. אני מכיר המון רוכבים כאלו. לאנשים כאלו מוט אוכף מתכוונן יתרום לבטיחות - בגלל שהם לא יתעצלו להוריד אוכף במקטעים הטכניים, ויורידו את הסיכוי למקרים ´לא נעימים´.
ויש אנשים שרואים תגובה מנומקת בפורום, ומחליטים לכנות את זה שכתב אותה בשמות גנאי, ובעשותם זאת ממש משקפים את דמותם שלהם... אלו האנשים שמוט אוכף מתכוונן או מוט אוכף קשיח לא יעזור להם הרבה, כי (וסלח לי על הבוטות) כבר תקוע להם מקל בתחת... :)
|