הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/4/2013 11:55:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  or yochanan עם תוכן  כמה שאתה מטעה...
נושא: כמה שאתה מטעה... תאריך: 11/4/2013 11:55:00 AM
מחבר/ת: or yochanan

לא נופל לשום מלכודת, יש לי ים נסיון עם שני הסוגים - אני מדבר מ-נ-ס-י-ו-ן ולא בגלל שקראתי איזה מאמר באינטרנט (למרות שאם תעשה את זה, תגלה שגם שם בתחום ה ז-נ-ב---ק-ש-י-ח יש שליטה מוחלטת ל29, עבור הרוכב הממוצע).

במירוצי XC אתה יכול למצוא 26, אבל בתור מיעוט. ובכל מקרה - זה לא אומר כלום, כי הרוכב הממוצע הוא לא מתחרה XC וההאצה מהמקום באיזה קיר מפתיע היא קצת פחות חשובה מיציבות כללית ועבירות בשטח.

מה שאתה מדבר הוא נכון, אבל לא קשור. 26/7 זה אחלה גודל לרכיבה טכנית ואגרסיבית. לרוכב הממוצע על אופני ז"ק, זה טוואי שטח לא נפוץ.

קיצר זה שאתה שבוי בקונספציה ש29 זה רק אקט שיווקי מראה לי מספר דברים - קודם כל אני מניח שברשותך 26 (כמובן), שנית אתה קצת מקובע, ושלישית אתה לא באמת יודע להגיב לעניין, כי כל מה שרשמת בתגובה לפוסט שלי לא קשור בעליל לרוכב ברמת כניסה/ביניים שרוצה לטעום סינגלים ושבילים...

ולפני שאתה קופץ ומציין כמה שאני מזיין בשכל ובעל מוח של כבשה (כי אני עוקב רק אחרי מה שהמדיה הפרסומית מאכילה אותי), תקרא שוב מה שרשמתי ותבדוק האם יש קצת הגיון בדברים.

חזרה לפורום