נושא: גם אני בעד ש"מ למתחילים תאריך: 9/6/2014 10:10:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן
כלומר, תלוי איזה מתחילים...
ישנם אנשים שלא מעוניינים להגיע לשליטה גבוהה באופניים. הם רוצים לרכב בסבבה, בלי אתגרים מיותרים. אשתי, למשל, למדה בגיל 38 לרכוב על אופניים, וקניתי לה ש"מ (חדש, במחיר 2100ש"ח, אופניים קצת כבדים אבל מוצלחים מאוד. מאוד!). עם ז"ק היא פשוט לא היתה רוכבת בשטח בכלל. גם אם היא תרכב 10 שנים יום יום היא לא תחפש אתגרים אלא רק להגיע ממקום למקום במינימים מאמץ. בשביל זה יש ש"מ.
ישנם כאלה שמעוניינים לטוס בירידות ופחות לטפס, וגם להם יתכן שש"מ יתאים יותר. אפשר ללמוד טכניקה גם עם ש"מ...
אבל אין לי מושג מהו הסגנון שלך, ולאיזה כיוון תתפתח, ולכן צריך להמליץ בזהירות. לגבי דבר אחד נראה לי שלא יהיה ויכוח - בכביש אין שום יתרון לש"מ, ואם חלק נכבד מרכיבותיך הן בכביש, והשאר בשטח לא קשה, יתכן שז"ק יתאים לך יותר. בודאי שגלגלי "29 מחדדים גם את האמירה הזאת, ואני מצטרף להמלצה הזאת.
דרך אגב, ולכל משתתפי השירשור - מתוך הכרות עם הכתיבה של כולכם אני יודע שכולם באים ממקום טוב וחיובי, ורוצים לעזור, כל אחד בדרכו. אם כולנו נשתדל להימנע מטונים צורמים, וננסה להתעלם מאמירות שנשמעות קצת בעייתיות (ויכול להיות שזה רק בגלל המדיום), ייטב לכולם. לשמחתי כבר זמן רב מאוד לא מצאתי צורך למחוק הודעות מתלהמות, ואני מודה לכולם על כך.
שבוע טוב
|