נושא: שלום דרור תאריך: 5/19/2003 12:41:00 AM
מחבר/ת: אריה פישלר
הייתי אומר שהאופנים הם יותר לכיוון XC. במקור הרי מגיעים עם בולם 100 וגם מאחור זה 4.5´´. זה לא מספיק לFR. הם מזכירים במידה רבה את ה Specialized בעיקר בשיטת השיכוך: הFSR ולדעתי הם בעצם סוג של חיקוי (מוצלח) של שילדה זו. ההגדרה היותר מדויקת שלהם ולכן התאימו לי היא: אופני שבילים, וזה ממספר סיבות. בניגוד לדגמים המקבילים של Specialized למשל Rockhopper או אפילו Stumpjumper המוגדרים חד משמעית כXC ויכולים לקבל בולם קדמי עד 100מ"מ הרי שיצרנית KHS מאפשרת מהלך בולם קדמי של 125מ"מ שמתאים לשבילים דהיינו רכיבה קצת יותר אגרסיבית. גם בולם הרומיק האחורי הוא תוצר של חברה המתמחה יותר ברכיבה מהסוג האגרסיבי. השלמת החבילה לבלמי דיסק חביבים וגם חישוקים המיועדים לכך מאפשרים רכיבות טכניות מהנות ביותר בשילוב אלמנטים "לא עדינים". אבל ממש לא פרירייד.
שני הדגמים שציינת הם XC טהורים ללא ספק ולכן אם אתה נוטה לכיוון האגרסיבי יותר של רכיבת XC דהיינו שבילים אני לא הייתי מתלבט בכלל. אפילו אם אתה רוכב XC אבל רוצה ואוהב קטעים טכניים, סינגלים, משטחי ומדרגות סלע ומעונין להתקדם בתחום אני חושב שהKHS מאפשרים לך טווח יותר רחב של התקדמות. מעבר לזה אלו הם שני דגמים מצוינים שקראתי עליהם דברים רבים וטובים. פתאום שמתי לב שהKHS שאתה מתייחס אליהם זה COMP שאני לא זוכר את המפרט...לכן לא בטוח שמה שציינתי נכון אליו וכנראה שהדגם הזה נוטה יותר לכיוון הXC. שים לב שלGiant שיטת שיכוך אחרת לחלוטין (סמי אקטיבי הנותן תחושת ז"ק בסיטואציות מסויימות). כדאי לך לבדוק מה אתה אוהב יותר מבחינת תחושה כי זה מאד משמעותי ואישי.
|