הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/27/2005 1:09:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  Ariel עם תוכן  זקוק לייעוץ לגבי בחירת אופניים באזור 2000 ש"ח
נושא: זקוק לייעוץ לגבי בחירת אופניים באזור 2000 ש"ח תאריך: 7/27/2005 1:09:00 PM
מחבר/ת: Ariel

לאחרונה חזרתי לרכב על אופניים לאחר שלא רכבתי בערך 7 שנים (חוץ מעל אופני כושר...). כרגע ברשותי זוג האופניים ששימש אותי לפני 7 שנים-Giant ATX 760. המצב של האופניים מעולה אבל השלדה כבר קטנה מדי למימדים שלי, שגדלו מאז היותי תיכוניסט...
אני מעוניין לרכוש אופניים שישמשו לנסיעות רגועות יחסית (אזור ת"א רבתי, בעקרון על שבילים, כבישים, "שטח" עירוני) למטרות של ספורט והנאה נטו.
חבר שלי קנה לא מזמן זוג אופני TREK 4300 שנראו לי די נחמדות למטרות שלי. התחלתי קצת לקרוא ולראות דגמים של היצרנים שאני מכיר (Scott, Cannondale, TREK, Giant, Specialized, Raleigh, Gary Fisher) ולמעשה נראה לי שבתקציב של כ-2000 ש"ח האופניים שאוכל לרכוש יהיו hardtail עם מערכות Deore במקרה טוב ו-C series במקרים אחרים ושאלותיי הן:
א. האם לצרכים שלי יש הגיון לרכוש אופניים שאינם hardtail?
ב. האם אופני Full Suspension של יצרן "פחות טוב" פחות טובות למטרות שלי מאופני hardtail של יצרן "מכובד יותר"?
ג. האם ישנם דגמים מומלצים באזור מחירים זה?
ד. במה נבדלות מערכות Shimano הטובות מאלה הנחותות יותר ואיזו משמעות יש למערכות אלה לרוכב כמוני?
אשמח לקבל ייעוץ והמלצות כמו גם מידע כמה שוות אופניים כמו Giant ATX760 היום (אם אעשה טרייד אין).
תודה רבה.

חזרה לפורום