הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/28/2004 11:00:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  עידו סלומה עם תוכן  יעוץ....
נושא: יעוץ.... תאריך: 4/28/2004 11:00:00 PM
מחבר/ת: עידו סלומה

אוקיי ידידי החלטת על אופני שיכוך מלא וזה יפה, ואפילו מצאת אופנים יחסית זולות זה בסדר גמור אין לך מה להצטער!!! אבל דע לך מספר דברים...
1. התאם את האופניים לצרכיך האישיים: לדוגמא, צמיגים של 2.3 הם אולי נהדרים לנסיעת שטח אבל גם צריך להשקיע הרבה מאוד כוח בנסיעה על שבילים או אפילו על כבישים לעיתים. בולם אחורי fox הינו בולם מעולה אבל בנסיעות ארוכות יכול להיות שתמצא את עצמך מאחור כי אתה משקיע הרבה מאמץ לדחוף את עצמך קדימה וכל המאמץ הולך לכיוון הבולם למטה!.
2.שילדה זולה לא בהכרח פחות טובה אבל צריך להתייחס גם לדברים הקטנים ביותר אחרי הכול זאת הנוחות שלך ומעל לכל זה הביטחון שלך. בדוק אם הצירים המרכזיים טובים והקראנק הוא אמין וטוב ומחברה טובה. שים לב להילוכים והמעבירים..הם אולי של deore אבל הקסטה יכולה להיות של spram לאו דווקא דבר רע אבל אני אישית לא מעדיף!.
3. אני עצמי רוכב גם על בולמי דיסק ואני חייב לומר שאני נהנה ברכיבות בוץ יותר מחברי. אבל בולמי דיסק מכאניים שווים באיכותם ל v-brakes הישן והאמין ולדיסק הוא תמיד עוד דאגה על הראש, מבחינת ניקיון וזהירות שלא ישבר!!!!.
בקיצור, ידידי לא משנה מה תמצא לנכון תדע שכסף אינו תמיד המדד לאיכות,
אולי לא עניתי לך ספציפית ל norco fulid3
אבל נתתי לך כמה טיפים שעזרו לי

תגובות יתקבלו בברכה

חזרה לפורום