הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/26/2006 2:02:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  Amir Ohad עם תוכן  Giant Or Scott
נושא: Giant Or Scott תאריך: 3/26/2006 2:02:00 PM
מחבר/ת: Amir Ohad

בחודשים האחרונים רכבתי על שישה זוגות שונים של אופניים במאמץ לבחור את הדגם המתאים. אני חייב להודות שג´יאנט לא היה ברשימת המועמדים בתחילת הדרך ורק לכשהגיעו הטראנס עם מערכת השיכוך של מאסטרו לישראל בדקתי את האפשרות.

הערה מקדימה: זה אישי מאוד! קח את האופניים לנסיעת מבחן בשני סוגי שטח ואחר-כך תחליט.

בסופו של תהליך הבדיקה רכשתי את ה-Trans 1 אבל את נסיעת המבחן ביצעתי על ה-Trans 3 . שיטת המאסטרו היא נהדרת. השיכוך מעולה, האופניים רכות כשצריך ולא מתנדנדות מדי בעליות (בובינג). היגוי מצויין, בלימה טובה +. בעליות צריך להשען חזק קדימה בכדי לא לאבד גלגל קדמי (אני רוצה לרכוש סטאם ארוך כדי לפתור את הבעיה). שתי בעיות שעליתי עליהן בחודש שיש לי את האופניים - הרבה צירים כך שיש קצת חריקות, והשני נשברו לי שיניים בגלגל שרשרת הקדמי גדול, אני חושב שזו בעיה נקודתית.

הסקוט שגם אותן בחנתי, הן אופניים טובים מאוד. נהניתי ברכיבה אבל מה שגרם לי להחליט שלא לרכוש אותן היה השיכוך שהוא אופקי ואנכי מה שגורם לשרשרת להתארך ולהתקצר ברכיבה ואתה מקבל חצאי דיווש ´על ריק´.
אם יש לך עוד שאלות, אל תהסס לשלוח מייל.
עמיר

חזרה לפורום