נושא: לשאלתך תאריך: 5/9/2006 3:46:00 PM
מחבר/ת: ניר
לדעתי ה- Kona Dawg Primo קצת יותר אגרסיביות מהסקוט,שהיעוד שלהן הוא יותר "מרתון", כלומר יותר לכיוון xc. אני בחור גדול ורחב (בערך 100 קילו) והרגשתי יותר טוב על הקונה, אבל: הסקוט מאובזרים סוף הדרך ויש להם את הבולם האחורי המיוחד של סקוט עם נעילה מהכידון שיכול להתכוונן בין מהלך 4´ ל-5´ תוך כדי רכיבה. כשהוא נעול - אתה ממש רוכב על זנב קשיח. מדהים. פוקס טאלאס עם ריבאונד ונעילה מקדימה, ברקסים הידראולים lx של שימנו סבירים, מעביר אחורי xtr ועוד כהנה וכהנה. השלדה פשוט לא מרגישה לי טוב. מהקונה לא התלהבתי גם. סתם אופניים, ובכל מקרה נראה לי שיותר משתלם לקחת את הדגם הזול יותר (די-לקס), אין כזה שיפור במפרט אל מול הפרימו. אני מציע לך בחום לבדוק את הפרופט של קנונדייל (daa בחשמונאים בת"א) ואת המונגוס טיקולי (elite או super ברוזן ומינץ). אופנים מעולים. אם התלהבת מהסקוט, אז יש דגם all-mountain שצריך להגיע לארץ, ransom 40, אופניים אגרסיביים הרבה יותר, עם מערכת שיכוך אחורית דומה לג´יניוס עם נעילה של הבולם מאחור, שלדת קרבון, אבל עם איבזור נמוך יחסית למחיר (בלמי דאור הידראולים - טובים מאוד, מעביר אחורי XT, שיפטרים דיאור, בולם קדמי מרזוקי). הם יחסית יקרות - באזור ה- 15,000 ש"ח. שיהיה בהצלחה...
|