הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/25/2006 7:23:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צרכן נבון עם תוכן  איך לטפל במוכר מניאק שלא מחליף את הסחורה הפגומה
נושא: איך לטפל במוכר מניאק שלא מחליף את הסחורה הפגומה תאריך: 5/25/2006 7:23:00 PM
מחבר/ת: צרכן נבון

קנית מוצר חדש ? אחלה, תתחדש.
יצאת מהחנות וגילית שהמוצר פגום. אתה חוזר ו-"משום מה" בעל החנות (המניאק) לא רוצה להחליף את המוצר.
אז קודם כל הוא חייב להחליף על פי החוק.
אין לך ראש להתעסק עם מועצה לצרכנות, משרד המסחר, תביעות קטנות וכו´.
אז הינה פטנט מעולה להלחם במניאקים.
אתה מכין שלט יפה ומאיר עיניים ועליו כתוב בכותרת "מחאה" (אתה עומד למחות, לא להפגין וחלילה לא להפריע לאיש ו/או לבעל החנות)
מתחת לכותרת אתה כותב את הסיפור בקצרה ובמדוייק תוך הבלטת שם החנות. מבקש מחבר שיעמוד במרחק סביר עם מצלמת וידאו ושלא יפריע לאף אחד (למקרה שבעל החנות ינקוט באלימות -אז זה גם תלונה במשטרה). אתה נעמד עם השלט ליד החנות הסמוכה בצד השני של דלת החנות שממנה קנית את המוצר, ומציג את השלט לכל עובר ושב ורצוי בשעות של שיא הקניות. לפני שאתה נעמד בחוץ אתה מודיע לאחד המוכרים בחנות או לבעל החנות שאתה עומד בחוץ עם שלט ומוחה על התנהגותו.
רבותי, תאמינו לי, מניסיון אישי, זה עובד מ צ ו י י ן.
זה מותר על פי החוק. לא ננקטה אלימות מצידך, לא הפגנתה ללא רשיון ולא הפרעת לקונים או לבעל החנות. עמדת במשמרת מחאה של איש אחד.
אנשים שעוברים ו/או רוצים לקנות בחנות פשוט לא יכנסו ואף יהיו כאלו שיטרחו להגיד לבעל החנות שהיתה להם כוונה לקנות פה אך לאור התנהגותו הם הולכים לקנות במקום אחר ובעל החנות יבין את העניין מהר מאוד.
אל תתביישו לעמוד ליד החנות עם שלט. האנשים שעברו לידי הביעו הערכה רבה וקיבלתי הרבה מחמאות על ההברקה הזו.
במקרה שלי בעלת החנות הזמינה אותי פנימה כדי לסגור את העניין לשביאות רצוני. (היא פשוט הייתה בהלם ופחדה מעתיד העסק שלה.
נ ס ו ו ת ה נ ו !!!!

חזרה לפורום