נושא: טוב, אני רואה שאף אחד לא הרים את הכפפה... תאריך: 6/6/2006 5:38:00 PM
מחבר/ת: מוטי נוזברך
אז אני ינסה לענות לך: שי לי מרידה מגנזיום כבר שנה וחצי (אולי קצת יותר), אני רוכב בקבוצה מסלולים מעורבים גם XC וגם שבילים. לצרכים של XC לדעתי בכסף שהם עולות אין אופניים טובות יותר. לשבילים הם עמידות מאוד, השלדה חזקה מאוד, אבל לא צריך להתגרות יותר מדי במזל, לדרופים של עד חצי מטר אין שום בעיה איתם מעל חצי מטר, הבעיה היא יותר עם אומץ הלב של הרוכב... בזמן שרכשתי את שלי התלבטתי מאוד בין אופני שיכוך מלא אגרסיבי בתקציב מוגבל לבין המרידה הללו, בדיעבד, בלב שלם, יכול אני לומר לך שעשיתי נכון. אז לשאלתך, כרוכב מתחיל, סינגלים בכרמי יוסף, טל שחר, מרכז מירב, בית אורן, בן שמן ואפילו דרך הקיסר... לוקח ועוד איך לוקח... XC מעורב כמו בארי, הרי ירושלים, עליות יד קנדו, קדושים, רמת רזיאל, צובה וכו´ נותן בראש ומגיע ראשון (האופניים פשוט קלות יותר מכל המתחרים). אל תצפה מהם שיהיו אופני דאונהיל, הם לא, הם גם לא אופני שבילים שיכוך מלא ולזה יש יתרונות אחרים... רכיבת סינגלים טכניים מאוד על אופניים כאלה מצריכה דריכות ומיומנות רבה יותר מהרוכב. נ.ב. אני שוקל בערך 80 קילו והחלפתי את הבולם הקדמי ה"אנמי" שהגיע עם האופניים.
|