הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/13/2006 7:16:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  עומר סנקביץ עם תוכן  בקשר לבולמים ..ולגבי התמונה שאתה מציג....
נושא: בקשר לבולמים ..ולגבי התמונה שאתה מציג.... תאריך: 6/13/2006 7:16:00 PM
מחבר/ת: עומר סנקביץ

בוא נתחיל דבר דבר ..לגבי הFOX 40 בולם מצוין עדין עדיין לא עבר מספיק בשביל לתת עליו חו"ד ,בפורמים בחו"ל תוכל לראות שהוא נשבר מספיק פעמים באיזור של חיבור הקשת בין הרגליים .
ככה שאם בא לך להיות מה"מגניבים " שיש להם בולם שעולה המון
והאמינות לא כ"כ חשובה לך .....לך על זה .
888RC2X תשאל מי שאתה רוצה על אמינות המרזוקים בארץ ...תבדוק כמויות של רוכבים על המרזוקי בארץ ...תבדוק מחיר עדיין יותר זול מהFOX ...וגם שירות סביר.
תשאל אותי כמה אלופים יודעים בארץ לכוון בולמים ??? אין הרבה ...גם יבואנים מדי פעם מציצים בספר ...ככה שהכיוונים
הקטנים החדשים אני מבטיח לך שלא תיגע בהם ..אולי בפעם אחת.
לגבי התמונה של הבוליט ...כמובן שיש אנשים שרוצים להראות איך הם דוחפים סופר מונסטר ...לבוליט ...ואכן זה נכנס .
הזויות שהאופניים מקבלות לא כ"כ בריאה לשילדה וגם מוגזמת בהשווה לכל אופניים אחרות ...אבל ברגע שההד טיוב יתפרק לך
בגלל הלחץ האדיר שמופעל על האיזור הזה ...נראה אותך ניגש ליבואן...או מנסה לדבר איתו .
נכון שהצלחת לשים תבולם ..ונכון שיש עוד רוכבים שלא דופקים חשבון בשביל שהפוזה של האופניים יראו כמו מפלצת.
אבל במידה קטנה כמו שלנו אתה עשוי לאכול המון המון חצץ ...אם השילדה תישבר ...ותאמין לי תמונות יכול להיות עובדה קיימת
לשימוש לא נכון בשילדה ...חבל על הכסף ...זמן...עצבים...ועל הדרופים העצבניים שאתה הולך לפספס עם הסופר מונסטר.

חזרה לפורום