הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/16/2006 2:22:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  ניר בג´ה עם תוכן  לשאלתך
נושא: לשאלתך תאריך: 8/16/2006 2:22:00 PM
מחבר/ת: ניר בג´ה

היי מיכל,
אני חושב שמה שאור התכוון אליו, הוא שבמחיר שאת רוצה להשקיע, התמורה עבור הכסף היא בערך אותו הדבר, ומה שכדאי לעשות זה לרכב על מספר דגמים (אל תתפזרי יותר מדי, זה יבלבל אותך) ולראות מה נוח לך יותר ולאיזה אופניים את יותר מתחברת.

בנוסף, בסכומים האלה הייתי בוחר אופניים שאת אוהבת את צורה שלהם, צבע וכו´. אני מאמין שהמראה של האופניים משפיע על המוטיבציה לצאת ולרכב, במיוחד למתחיל (אגב, זה נכון גם למתקדמים יותר ואופניים יותר יקרות אבל שם באים לידי ביטוי גם איכות הרכיבים והשילדה - אני משוכנע שרוב הרוכבים הוותיקים שמים את ביצועי האופניים לפני מראה, למרות שגם זה חשוב).

גם אם הטרק עולים אותו הדבר כמו ההארו, הרי שבגלל שההנחה הראשונית היא שהשלדה של טרק יותר איכותית, את תקבלי על הטרק רכיבים פחות איכותיים משעל ההארו. אבל איכות השלדה ברמה הזו היא פחות משמעותית.
שוב - לכי על האופניים שאת הכי אוהבת.

אני הייתי מציע לך לנסות גם את הספשלייזד הארד-רוק (בחנות מצמן), אלו היו אופני הכניסה שלי והם ידועים כאופני כניסה מעולים שנותנים תמורה טובה לכסף (אני חושב שהם קצת יותר יקרים מהתקציב שלך - אבל שווה).

שיהיה בהצלחה.

חזרה לפורום