הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/17/2006 9:11:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  שחר . עם תוכן  עזרת, בהחלט
נושא: עזרת, בהחלט תאריך: 8/17/2006 9:11:00 AM
מחבר/ת: שחר .

היי תומר,

האם יש מצב שהשחיקה (והדלקות במרפקים ובברכיים שקדמו לה)נגרמו כתוצאה של חולשה בשרירים הרלוונטיים?

זהו שלגבי הכיוונון של האופניים, למעט בדיקה שעולה 430 ש"ח במצמן באמת שעברתי מספר בדיקות עד שהגעתי לגובה המתאים של האוכף, החלפת סטאם, גודל רצוי של אופניים (אני 181 ס"מ, L ב SPECIALIZED), קניית קליפלס (ע"מ להפחית עומס מהברכיים).

כשאתה אומר "עומסים יוצאי דופן ולא מותאמים" איך בעצם ניתן לדעת בוודאות שאני "לא עובר את הסף"? אני יודע שזה אינדיווידואלי אבל...

אוקי, לנקודות:
1) אשמח לקחת תוספים שכאלה, איך/איפה ניתן לקנות ריכוז 3 מרכיבים אלו בתוסף אחד?
2+3) לדעתי, הסד מטרתו לייצב את הברך מספר שעות בודדות ביום וזאת ע"מ לתת קצת מנוחה לברכיים, האם אני טועה?
אגב, שיהיה ברור - אני לא עוסק/עסקתי בספורט מספר שנים והתחלתי זה עתה, לפני 3 חודשים+ עם האופניים. ריצה? אין מצב.
4) במידה ואני במצב דלקתי, אילו דברים אני אמור לעשות כדי לזרז החלמה? מלבד HOT PACKS, שמתי גם פלדן וNO DOL (ולקחתי בטרן ואח"כ גם ארוקוקסיה) ועדיין, הדלקת איתי :confused:
מה המלצתך?
אגב, האם אתה ממליץ רכיבה למשך חצי שעה, שעה, על הילוך נמוך כדי לחזק את השרירים?
5) תודה!!! :D

המון תודה שלקחת את הזמן כדי להבהיר ולהסביר לי.
במידה ואתה מכיר אורתופד/ית איכותי שיוכל לעזור לי בהסברים אלו בע"פ מאיזור השרון, אשמח לקבל שמו/ה.
בכל מקרה, קבעתי תור לפיזיותרפיה (לסוף ספטמבר... כללית עובדים מהר, אין ספק).

חזרה לפורום