הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/22/2006 4:08:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  פז עם תוכן  מוחרקה -דרך נוף כרמל
נושא: מוחרקה -דרך נוף כרמל תאריך: 8/22/2006 4:08:00 PM
מחבר/ת: פז

המסלול שקראת בגרופי זה מסלול שאני תכננתי וחבר שלי העלה לאתר. מאז ערכתי מספר שיפורים במסלול והוא הפך למסלול מעגלי נהדר מכל הבחינות. תצא מהחניון שבאורחאן אליקים ותתסע מזרחה על הכביש כ - 50 מטר, תמשיך על דרך לבנה שתתחיל משמאלך ותמשיך עם השביל לכוון צפון מערב עד שראה משמאלך עליה תלולה מאוד (עליה לבנה), תעלה אותה ותמשיך עם השביל לכיוון מערב (שביל אדמה חומה) עד שתגיע ממש כמעט לכביש שמוביל לדליה/עוספיא, ממש קצת לפני הכביש יוצא שביל צר (כמעט סינגל) במקביל לכביש תמשיך איתו כל הזמן, הוא מתפתל ימינה וכך גם אתה ויורד ירידה תלולה מאוד עד לשער שמוביל למפעל סולתם שנמצא בואדי רקפת, יהיו מולך שתי עליות תעלה את העליה הימנית שם לב זוהי עליה מאוד מפרכת תמשיך איתה כל הזמן (היא ארוכה ומפותלת) עד שתגיע לדרך נוף כרמל שם תמשיך ימינה עד למוחרקה.
הדרך חזרה ממשיכה לתוך דליה (שמאלה כשיורדים מהמנזר) רוכבים על כביש סלול עד שתגיע פניה שמאלה, גם כן סלולה, תמשיך איתה עד שתגיע לכביש הראשי, תעבור את הכיכר ומיד שמאלה לשביל במגמת ירידה זהו חלקו העליון של ואדי רקפת תמשיך איתו בסינגל עד שתגיע שוב לדרך נוף כרמל שם תמשיך איתה ימינה עד לכביש הראשי ומשם בירידה עד לחניון הרכבים.

תהנה.
אם משהו לא ברור תשלך לי מייל ואצור איתך קשר.

חזרה לפורום