נושא: במיוחד בשבילך תאריך: 9/3/2006 9:10:00 AM
מחבר/ת: דרור סופר
ועכשיו בדיחה היה אחד בחור, עם מכונית נסע במדבר. נסע נסע וחלף על פני בית. אמר לעצמו מעניין למה גר פה מישהו באמצע המדבר. המשיך בנסיעה ולאחר כמה קילומטרים נגמר לו הדלק. יצא מהמכונית פתח מכסה מנוע וחיכה. חיכה חיכה ואפילו נמלה לא עברה.
ישב במכונית ואמר לעצמו "וואלה, ההוא מהבית שמה, לפני כמה קילומטרים, הוא יודע שאנשים נתקעים. הוא גר שם ומתפרנס מעזרה."
לקח ג´ריקן שהיה בבגאג´ והתחיל ללכת.
הולך הולך הולך וחושב לעצמו "בטח גר שם איש מבוגר והגון, אני אבקש 5 ליטר דלק, אשלם ואמשיך לדרכי, שווה לי לתת לו 10 שקל לליטר."
הולך הולך הולך וחושב לעצמו "בטח גר שם איש צעיר, אני אבקש 5 ליטר דלק, אשלם אפילו 15 שקל לליטר אין לי ברירה אני תקוע פה והוא גר לבד."
הולך הולך הולך וחושב לעצמו "בטח גר שם איש מניאק, אני אבקש 3 ליטר דלק, הוא בטח ירצה 100 שקל ולי אין ברירה אני תקוע פה מה לעשות אבל גרר עולה יותר."
הולך הולך הולך וחושב לעצמו "בטח גר שם נוכל, אני אבקש 3 ליטר דלק, הוא בטח ירצה 200 שקל לליטר כי הוא יודע שאני תקוע ולי אין ברירה אני תקוע פה אכלתי אותה והוא מנוול גדול."
הולך הולך הולך וחושב לעצמו "בטח גר אחד כל המשפחה שלו מניאקים ופושעים, אני אבקש ליטר אחד, הוא בטח ירצה 1000 שקל ולי אין ברירה אני תקוע פה מה לעשות ככה זה ישראלים דופקים אחד את השני."
אחרי כמה דקות הבחור מגיע לדלת מצלצל בפעמון בעצבים, פותחת אישה זקנה והוא צורח עליה, " אם את רוצה 2000 שקל לליטר דלק אני מציע שתמלאי את המיכל ותדחפי אותו לתחת כי אני לא מוכן לשלם לנוכלים."
בוקר טוב לך!
|