הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/15/2006 6:00:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  ניר בג´ה עם תוכן  יופי של אופניים
נושא: יופי של אופניים תאריך: 9/15/2006 6:00:00 PM
מחבר/ת: ניר בג´ה

למען ההגינות, לא עשיתי עליהם רכיבת מבחן, אבל מכמה וכמה רכיבות בסביבת החנות, ממש נהניתי, קלילות אבל נותנות בטחון.
לא קניתי רק בגלל המחיר.
ממליץ להתקשר ליבואן "גלגל" ולקבל אופני מבחן (גם אם זה של דגם יותר מאובזר, רק כדי להרגיש את השלדה).
בכל מקרה, ויסלח לי גל מ"גלגל", אני התכוונתי לרכוש דווקא ב"ורטיגו" שביקום. עידן הבעלים הוא מקצוען והגון - הוא מזכה אותך על חלקים זיכוי מלא (מחיר מלא לצרכן אם היית קונה אותם בנפרד), וככה אתה יכול להוסיף כסף ולשדרג את האופניים. מקצוען, כי הוא יודע להתאים לך חלקים חדשים בצורה מושלמת (דרך אגב, הוא עצמו רוכב על קומנסל, זנב קשיח).
בסופו של דבר יצא, שבמחיר 12,500 ש"ח, יכלתי לקבל אופניים ברמה של META 5.2 ואפילו 5.1 !!! הבעיה היא שגם חצי מזה לא הצלחתי לגייס...
בכל מקרה, הייתי אצלו היום וראיתי שיש 15% הנחה על הדגמים של קומנסל - מידות S ו- XL, או כמו שהוא אומר "אם אתה נמוך מאוד או גבוה מאוד - הרווחת".

גם אם לא תיקח קומנסל, תבדוק מה יש אצלו - אחל´ה חנות. אני נוסע אליו 40 דקות בכל פעם, אבל שווה. גם יחס, גם מחירים, גם מקצוענות - מרגיש בבית. דרך אגב, גם כשעוד לא הוצאתי אצלו שקל, וממש שיגעתי אותו בשאלות, הוא היה סבלני ונתן שירות, וזה מדד טוב לאיכות של חנות.
דרך אגב - המכונאי שלו, רב אמן בשם פיליפ, ששמעתי עליו הרבה לפני שהגעתי לחנות. אני מפקיד אצלו את "הכלה שלי" כמו שהוא קורא לאופניים, בעיניים עצומות.
מצטער אם זה יצא 50% המלצה על אופניים - 50% המלצה על חנות, אבל הייתי חייב...

חזרה לפורום