הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/18/2006 1:02:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צחי בר סלע עם תוכן  הנה עד רעננה
נושא: הנה עד רעננה תאריך: 9/18/2006 1:02:00 PM
מחבר/ת: צחי בר סלע

מנתניה לרעננה
בכביש לאיזור התעשייה החדש, אני מניח דרך השכונה החדשה (מזרח נתניה). מגיעים לכיכר (המקשרת בין בית כפר נטר ובית יהושע לאיזור התעשייה החדש) בכיכר ניתן להמשיך חצי שמאלה ולרכב בכביש הכפרי עד הכביש מנתניה דרום לצומת דרור, פונים ימינה נוסעים 200 מטר עד למסילת הרכבת (מעבר רכבת בית יהושע), ואז חוצים את הכביש ליד פסי הרכבת וממשיכים דרומה (ממזרח לפסים) בשביל ליד המסילה עד רשפון. ניתן לגוון ובמעבר הרכבת (כאשר קיבוץ געש מערבה בקו אוירי) לעבור לצד המערבי של הפסים. ברשפון פונים מזרחה (קטע קצר של כביש סלול) ומגיעים לבית קברות קטן יחסית בפאתי רעננה. ניתן לעקוף אותו (קטע סלול מכאן ואלך) משני צדדיו: ימינה (דרומה) יקרב לפארק רעננה ושמאלה (צפון-מזרח) יקרב יותר לאיזור התעשיה רעננה. אם בחרת לעקוף את בית הקברות מצד זה (שמאל) ניתן להגיע לכביש הישן (4) דרך רעננה במדרכה נוחה או באחד השבילים בין השדות (רואים את הכביש כחצי קילומטר מבית הקברות).

מבחינת "חוליות" - לא נורא. למרות שיש קטע קצרצר לפני רשפון שצריך ללכת :(
בין מעברי הרכבת בשני קצות איזור התעשייה נתניה - חולי מאוד וחסום ליד הרכבת. אם אתה לא רוצה לנסוע מכפר יהושע - אפשר פשוט דרך איזור התעשייה נתניה עד למעבר רכבת בית יהושע.
כמעט שכחתי - אם נוסעים דרך איזור התעשייה החדש נתניה אפשר לעצור (ולקנות? ;) ) בחנות GIANT (באלכסון למגה) או במצמן (ברחוב הראשי) ואני לא "קשור" אליהם, סתם תומך בענף :D

לא לצפות לאתגרים בשטח, די משעמם...

יוצא לי לרכב משהו כמו פעם בשבוע את הדרך הזו (נתניה - כפר סבא)

חזרה לפורום