הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

10/14/2006 7:29:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  נתן עם תוכן  בחירת אופניים מתאימות....
נושא: בחירת אופניים מתאימות.... תאריך: 10/14/2006 7:29:00 PM
מחבר/ת: נתן

שלום לכולם...
אני חדש כאן בפורום אז אני יציג את עצמי... אני בן 25, בן קיבוץ לשעבר, רוכב מגיל 3... ב-10 השנים האחרונות החלפתי כ-3 זוגות, שהיו בעיקר על תקן של אופני כניסה, לא יותר מזה. האופניים האחרונות שקניתי היו דיאמונד באק (מצמן), ועלו לי כ-900 ש"ח לפני קצת יותר מחצי שנה. מסתבר שמי שמכר לי את האופניים, מכר לי משהו שממש לא מתאים לי ולמשקל שלי. אני רוכב ´כבד´, גובה 190 ס"מ, משקל 115 ק"ג. בזמנו, חיפשתי אופניים פשוטות, יותר לצורכי רכיבת כביש מהבית לעבודה ובחזרה, ואולי מדי פעם לטיולים פשוטים. בלי קפיצות או דברים שבסגנון. האופניים הנ"ל שקניתי התחילו להתפרק לי בערך חודש וחצי אחרי שקניתי אותם, ומאז החלפתי על חשבוני (כי החבר´ה בחנות של מצמן בפולג טענו שזה לא כלול באחריות) ציר ראשי, גלגל אחורי ששודרג למחוזק, פדלים ועוד כל מיני דברים כאלה...

כרגע, יש לי שמיניות בגלגל שאמור להיות משהו חזק מאוד, ואני מקווה להצליח לתקן אותו השבוע בלי שום בעייה. העניין הוא שנמאס לי להגיע לחנות כל חודש וחצי בגלל שנשבר לי משהו, ואני עוד צריך לשלם עליו. אני התחלתי לחפש אופניים חדשות, ואני מאוד מתלבט בין כל מיני שמות וחברות, ורציתי לשמוע מה אתם חושבים.

אופציה ראשונה, Specialized Hardrock Sport 2007.
למרות שאני קצת מאוכזב מהיבואן, אני חושב שיש להם אופניים טובות ואמינות, ויש להם שם לא רע בשוק. לפי מה שהבנתי אופניים שכאלה אמורות להיות מצוינות בשבילי.

אופציה שנייה GIANT-BOULDER Dx
חברה שרק נחשפתי אליה בזמן האחרון, ראיתי אופניים שונות של אותה חברה, ואני חושב שיש בכלל על מה לבנות.

אופציה שלישית trek 4400
גם יצא לי לראות לא מעט מהאופניים שלהם, והתרשמתי לטובה.

לסיכום, אני מעוניין בחוות הדעת שלכם, לשמוע מה אתם אומרים/ חושבים. אני לא מגדיר את עצמי כמקצועי, אלא כחובב שמעוניין להתקדם כמה רמות כלפי מעלה, אבל במקביל מחפש אופניים שלא יצריכו אותי להחליף חלקים כל כמה שבועות.

תודה מראש
נתן

חזרה לפורום