נושא: מה עלי לעשות? תאריך: 10/19/2006 9:33:00 PM
מחבר/ת: שמוליק גלברד
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור\לייעץ לי כיצד עלי לנהוג. מעשה שהיה כך היה. לפני 3 שבועות נגשתי לסוכן של פדלים בגבעתיים ורכשתי במיטב כספי אופני 2006 איירון-הורס mk iii . hollowpoint לאחר 2 רכיבות בפארק הירקון ו3 בשטח (נחל תבור למי שמכיר) באמצע ירידה עם דרדרת, אני מביט למטה לכיוון הקראנק ורואה איך באופן מפתיע רגל שמאל שלי תלויה באויר משום שהפדאל והברזל שמחבר אותו לקראנק של טרובטיב נפלו באמצא הרכיבה. ניסיתי ללא הצלחה למצוא את הבורג שמחבר אותם לציר המרכזי של הקראנק. לאחר נסיונות כושלים לחבר את אופני (בעזרת אלתור בשטח של חבל מגומי) לאופני הרוכב השני שרכב איתי והצליח לסחוב די יפה בהתחלה הגיח במיקרה מאחורינו רכב 4x4 שחילץ אותי ואת אופני החדשים והירוקים, מרחק של 10 קילומטר. זה הזמן להודות לרם ואורלי ולכלבה ג´ואי ממזכרת בתיה שעשו עבודת קודש והביאוני בריא ושלם לריכבי. מאוכזב מהטיול שנהרס אבל מאושר מהמפגש עם החבר´ה ממזכרת בתיה שמתי פעמיי לכיוון העיירה בית-שאן בנסיון למצוא מזור לבעייתי. בבית שאן נפגשתי עם יעקב בעל חנות אופניים שהשבית קראנק חדש של שימנו ומכר לי את הבורג המיוחל. יומיים לאחר מכן שמח וטוב לב תיכננתי את הטיול הבא: לעלות ולרדת את הגלבוע. יצאתי למשימה עליתי את הגלבוע ולאחר שעה של רכיבה על ההר אני מביט מטה ורואה בורג שמחבר את המתלה האחורי עומד ליפול ועקב כך להפיל גם אותי ואת אופני הירוקים והחדשים. עצרתי במהרה ירדתי מהאפניים ובעטתי פנימה את הבורג מברך ברכת הגומל או הגואל (אני לא זוכר בדיוק) ונוסע חזרה תוך כדי מבטים חטופים מדי דקה אל המתלה לראות שהוא עדיין שלם. התקשרתי למוכר ודיווחתי על הבעיות שנתקלתי בהם.נענתי שהאפניים ישלחו ליבואן פדלים לבדיקה. האופניים חזרו לאחר 3 ימים עם בורג חדש במתלה. חבוט וספקן לקחתי את אופני לרכיבת אימון בפארק הירקון. באמצא הדרך נחשו מה קרה? צדקתם! שוב התפרק הקראנק. במצב זה כבר לא ידעתי מה להרגיש. התקשרתי למוכר שוב והוא בא וחילץ אותי. הוא שוחח עם היבואן בטלפון שהבטיח שיחליף את הקראנק לשימנו דיאור אל-איקס. האם זה מספק? לתחושתי לא. האם אני אמור לדרוש כספי חזרה? לבקש אופניים חדשים? משודרגים? לספוג ולקוות לטוב? אנא יעצו.
שמוליק
|