נושא: מתלבט, מבולבל, עזרה בבחירת אופני ש"מ זולות וטובות תאריך: 10/22/2006 4:46:00 PM
מחבר/ת: ליאור בנאי
שלום לכולם.
החלטתי להתקדם מאופני ה"מדבקה" כפי שאתם קוראים להם לדגם סביר של שיכוך מלא, אני מחפש אופני שיכוך מלא, עד 15.5 ק"ג, אמינות, קלות, עם בלמי דיסק ומהלך מתלים סביר של מעל 100 מ"מ.
אחרי שקראתי את הכתבה ממגאזין "אופניים" מספטמבר ואחרי ש"טחנתי" את הפורום, החלטתי להתמקד ב HARO SHIFT-3 או GIANT NRS-3..... האחרונות נמכרות במבצע סוף שנה חביב.
לאחר סיור קצר בחנויות, חזרתי לנקודת המוצא של "אובד עיצות" נתקלתי גם ב SCHWINN שהדגם הפשוט שלהם קיבל ביקורות טובות במבחן המדובר, במיוחד התלהבתי מדגם ה Rocket Comp 06 עם מכללים אדירים (יחסית) וגם בדגמי MERIDA שאינני מכיר את טיב החברה, להלן הנבחרת הסופית:
Haro Shift R3 Schwinn Rocket Comp 05\06 Merida ??? מי מכיר מה טוב ??? Giant NRS 3 (נכנסו למרות מתלה קדמי מאכזב)
בקיצור, בתקציב הלחוץ שלי (3600 ש"ח גג) ובהתחשב במגבלות שהצבתי (ש"מ, דיסקים, מהלך מעל 100 מ"מ) מה הכי כדאי ? מי האמינות ביותר ? ומי הסחירות ביותר ? למי השירות הטוב ביותר ? האם יהיו מבצעי סוף שנה שיכניסו את הבחירות שלי לתקציב ? :o :confused:
המון תודה למשיבים: ליאור
|