הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

10/23/2006 8:45:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  daniel golberg עם תוכן  איכות השירות בסלאלום ת"א
נושא: איכות השירות בסלאלום ת"א תאריך: 10/23/2006 8:45:00 AM
מחבר/ת: daniel golberg

לפני 3 חודשים בדיוק רכשתי בסלאלום אופני Jamis XLT 1 במסגרת יד שנייה. אז נאמר לי שהאופניים במצב טוב מאוד ושהטיפולים באופניים נעשו אצלם.
נאמר גם כי הם מספקים לי אחריות לשילדה, כיוונים חינם ו 10% הנחה למוצרים בחנות.
שבוע שעבר, לאחר סה"כ 3 חודשים מעת הקניה, שמתי את האופניים אצלם לכיוון הילוכים ובסוף הסיפור יצאתי משם עם צורך להחליף שרשרת, קסטה אחורית וגלגל שיניים קדמי.
בנוגע לאכזבה שלי מרמת הטיפול והמקצועיות שלכם, כאמור רכשתי את האופניים לאחר שנאמר לי שהם במצב מעולה וסה"כ רכבתי 250 ק"מ כאשר מחצית מזה בשבילים בדרך לעבודה.
מחיר חלקי החילוף שהורכבו בסלאלום יקרים ב 25% מחנות "הרים" ובקשה להנחה לה אני זכאי כקונה אופניים בחנות נענתה בשלילה בטענה שעל הטיפול אני לא משלם (הרי הטיפול מגולם כבר במחיר החלקים).

אני נשאר לתהות אם מכרו לי אופניים שהיו לא בסדר מלכתחילה או שהחלפת הציוד בחלקו לפחות כלל לא הייתה הכרחית. כך או כך זה נראה בעייתי.

בנוגע לרמת השרות, נאלצתי להגיע אליהם 3 פעמים עקב אנליזה וטיפול שגויים מצידם, מה שכרוך באיבוד זמן יקר, תשלומי חנייה ושעות עבודה.

לא מן הנמנע בעיני לעשות את האנלוגיה של בעל רכב ומוסך ולהרגיש ש"דפקו אותי".

בסופו של דבר קיבלתי הנחה של 10% על שני חלקים מהשלושה. אך הטעם נותר רע.
כלקיחת אחריות ציפיתי להרבה יותר מהנחה של 38 ₪ מתוך 500 ₪ שלא היו שם לפני שבוע.

בתור אחד שעתיד להישאר בענף עוד זמן רב, לא נותר לי הרבה ברירות בנוגע להמשך העבודה עם סלאלום.

התשובה של סלאלום למכתב דומה ששלחתי להם הייתה שצר להם שכך אני מרגיש וההסבר שלהם היה סביב העובדה שהאופניים יד שנייה ומדובר בבלאי, הם הודו בטעות בטיפול הראשוני וטענו שלדעתם גובה ההנחה היא לא באמת הסיבה שמפריעה לי.

אז ככה סלאלום כאשר אדם נדרש להגיע אליכם ממרחק 3 פעמים לאבד זמן מעבודה, לשלם חנייה לוותר על שבוע רכיבה. לא לקבל הנחה שהובטחה לו בזמן קנייה, לגלות שקנה אופניים עם שרשרת בלויה ולא סיפרו לו על כך והיתכן שגרמה לשחיקת שיניים הוא כן מחכה לפיצוי!!! (לקיחת אחריות) הסיבה שפניתי לחנות ולא קניתי מפרטי היא האחריות והכתובת ואתם לא עומדים מאחורי הפתגמים שלכם.

חזרה לפורום