נושא: אני יכול, אבל... תאריך: 12/11/2006 6:40:00 PM
מחבר/ת: יוגב אלימלך
אני יכול , אמנם, לרשום את שם החנות שנתנה לי את השירות הטוב. חשבתי שאולי זה יראה כמו פירסום בשל העובדה שאני נוהג לקנות שם באופן קבוע, אבל, אתה יודע מה - נתת לי להבין. החנות שאני קונה בה היא רוזן ומינץ בנהריה. בשנה האחרונה קניתי בחנות הזו בסכום גדול יותר מ - 30000 ש"ח, והדבר שמושך אותי לשם שוב ושוב הוא השירות. אין לי דבר קוסם יותר משירות טוב. נכנסת לחנות? מתייחסים אלייך כמו אל מלך. התקלקל משהו? לא נורא, אנחנו יודעים לתקן הכל, כאן ועכשיו: אם לא, גם לא נורא. יש לנו חדש בחנות, תן לנו את המקולקל ואנחנו כבר נשבור איתו את הראש. זה שירות טוב. עכשיו, כתבת ש"אם הייתי חכם", נכון? אז אם היית טורח להחכים את עצמך,היית יודע שהוצאת דיבה אינה מתייחסת למעשה עצמו, אלא לכוונה: התכוונת להכפיש את שמו של אותו גורם. לי אין כוונה כזו, וכן - זה שזה רשת ובה הרבה חנויות אמנם מצריך ממני הגינות-מה לגבי שאר החנויות, אולם , למעשה, אינני חייב להיזהר בלשוני: אם יש חנות ברשת שהיחס בה אינו טוב, כל הרשת סובלת. אני, לדוגמא, לא אקנה בשום חנות של מצמן, וזאת רק בגלל אותם מקרים באותה חנות. אם אתה רוצה לקנות שם, זכותך. אני יודע איפה אקבל שירות טוב.
|