הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

12/18/2006 12:40:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  דרור סופר עם תוכן  אתה יכול שלא להסכים, אבל למה לפסול את דעתי?
נושא: אתה יכול שלא להסכים, אבל למה לפסול את דעתי? תאריך: 12/18/2006 12:40:00 AM
מחבר/ת: דרור סופר

אני חושב שהחינמים הם איך לאמר, אף פעם לא חינם.
אין קצת דלק בתחנת הדלק חינם
אין קצת סוכר במכולת חינם
אין כמה מטרים במונית חינם
אין מעט חומוס בחומוסיה חינם
ואין קצת מכונאות חינם
זה לא מרוע לב לא מזלזול לא מחמדנות ולא בגלל שזה לא שווה כסף. הרי אם לאותה חנות יכנסו רק אנשים שרוצים כיוון קטן ולא יותר הם יצטרכו להעסיק עובד שמהבוקר מכוון הילוכים עד הערב והוא כמובן יעבוד חינם.

אני מכיר לא מעט מקרים בהם היה מעט חינם.
אני זוכר שזה היה עד שאותו לקוח התחיל להתלונן על המחירים שמסביב.

אתה יכול לקפוץ עד מאה ולזעוק חמס חמס יהודים הצילו, אבל בסופו של יום אתה מבקש שירות ולא מוכן לשלם מסיבות שהן אולי נכונות ואולי לא - זה עניינך מול החנות.

מה שמפליא אותי הוא שיש בתגובתך נימה קטנטנה של כעס.
- ואני מאוד רציני :p .
תתחיל לספור עד עשר, אל תקפוץ, תקרא ותגיב מחר לאחר שתרגע, הכל בחברות ליאור.

עכשיו בוא נאמר שלארץ מגיע דוקטור שימנו והוא כשהוא מכוון הילוכים הכל מנגן כתזמורת של מלאכים וגם לעולם לא יוצא מכיוון. האם לדוקטור שימנו היית מוכן לשלם?
אני מניח שכן. העבודה של דוקטור שימנו היתה שווה...

אני חוזר לנקודה של כיוון ההילוכים. לפי מה שכתבת אתה מרגיש שהכיוון עצמו היה לא רציני כי לפי דבריך הבחור דיבר בטלפון.
אם הוא היה מתנהג כדוקטור שימנו הדמיוני ומתרכז בבעיה, מטפל באופן שהיה נראה לך איכותי יותר ומסביר לך איך ולמה זה קורה היית מרגיש יותר טוב.
אני מניח שכן.

אז הבעיה לפי דעתי היא האופן בו קיבלת את השירות. אם היית מקבל אותו באופן שהיה נראה לך יותר רציני היית מוכן לשלם ופה קבור הכלב. אתה עוד תלמד את זה וכנראה בדרך הארוכה. זה שתקפוץ באינטרנט ותרגיש שאתה יוצא למסע מגן דוידי לא יועיל במאום.

לכולם יש הוצאות, לחלק מהחנויות יש יותר ולחלק יש פחות. כולם רוצים להרוויח, חלק במחיר ממוצע גבוה יותר לכל המוצרים וחלק במחיר לכל דבר.

לילה רגוע וטוב !

חזרה לפורום