הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

12/19/2006 8:01:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  ליאור לייבה עם תוכן  לצחי
נושא: לצחי תאריך: 12/19/2006 8:01:00 AM
מחבר/ת: ליאור לייבה

בטח דרור מאושר מקולגה כמוך.נראה לי שלא ירדת כלל לסוף דעתי.לא אאריך כאן רק כמה נקודות.ראשית,מאוד מעריך את עבודתם של המכונאים.תמיד אתן טיף ונדיב וזה בטח משבש את הנחתך המאוד מוצקה שאני קמצן.במקומות שאין קופסת טיפים תמיד אמצא דרך להשאיר בכל זאת.שנית,אותו מכונאי שנגע באופנאי היה בעל החנות ולא מכונאי .שלישית,אינני חוזר לחנות שלא הייתי מרוצה ממנה ובטח לא בכדי לקבל את האחריות על 25 ש´´ח עלובים.תמוהה בעיני, הרי אנחנו זרים ואני מוצא לא מעט כעס וטענות בדברך.הסיבהה למשפט הראשון שציטטה כאן נורא פשוטה.דרור כתב כאן במין התנשאות ,במין טונאציה של מורה הבא לחנך את ילדיו וזה מתאים לאדם צעיר אשר אולי מבחינה מקצועית בתחום זה הרבה יותר מקצועי ממני אבל בכל זאת,אופניים זה לא הכל בחיים.אז יכול היה את הציניות לשמור למקרים אחים.אני מניח ששוב תתנדב לשלוח תגובה מפורטת.צחי.הנח לזה מבחינתי אין טעם יותר להתפלמס בנושא.בשבע השנים שאני רוכב כבר יודע לזהות היכן כדאי ללכת ולאן לא וה-25 ש´´ח האלו מצטרפות לעוד סכמוים לא קטנים שלדעתי סתם זרקתי בדיוק כמו כל אחד מאיתנו בכל תחום בחיים.שיהיה לך אחלה יום ורכיבות מהנות עד הזיקנה.

חזרה לפורום