נושא: השירות של סלאלום בסניף חיפה תאריך: 1/4/2007 8:40:00 PM
מחבר/ת: בוריס נ.
ברצוני לספר על השירות היוצא מן הכלל שקיבלתי בסניף חיפה של סלאלום.
הכל התחיל כשקניתי אופניים Jamis XLT 1.0 מדגם 2003 לפני כחודשיים (יד שניה כמובן). אחרי כשלושה שבועות בטיפול באחת החנויות בכרמיאל, המכונאי שם לב שיש סדק במשולש האחורי והמליץ לי לפנות ליבואן של האופניים.
פניתי לסלאלום חיפה (כי זה הסניף הקרוב אליי) והסברתי להם שיש סדק בשילדה ושאני לא הבעלים המקורי של האופניים. בתגובה, נאמר לי להביא את האופניים לחנות כדי להחליט מה לעשות. הבאתי את האופניים אליהם ולאחר כשבוע התקשר אליי אחד העובדים בחנות ואמר שהבעיה תוקנה. הגעתי לשם וראיתי שהחליפו את המשולש האחורי לחדש. לשאלתי כמה תיקון כזה יעלה לי, קיבלתי תשובה שהחנות מכבדת את האחריות על השילדה (למרות שאני לא הבעלים המקורי) ושילמתי רק 80 ש"ח על העבודה.
חשבתי שבזה נגמר הסיפור, אבל אחרי שבועיים ראיתי במשולש החדש סדק בדיוק באותו מקום כמו בישן. הבאתי את האופניים שוב לסלאלום חיפה ולאחר בדיקה מעמיקה התגלה שיש סדק בחלק הקדמי של השילדה שעקב עיוות, גורם למשולש האחורי להיסדק. השארתי אצלם את האופניים וקיבלתי מהם אופניים חלופיים עד שיתוקנו האופניים שלי. לאחר קצת יותר משבועיים, התקשרו אליי והודיעו כי האופניים מתוקנים. כשבאתי לאסוף את האופניים, ראיתי שהחליפו את כל השילדה ושוב חייבו אותי על העבודה בלבד – 110 ש"ח.
מכיוון שראיתי כמה דיונים על חוויות שליליות בשירות הלקוחות בחנויות שונות, הבנתי כמה זה חשוב לתת פידבק חיובי לאותם יבואנים וחנויות שמכבדים את האחריות למרות שאינם מחוייבים בכך וזאת על מנת לתת שירות טוב ככל האפשר ללקוח.
|