הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/26/2007 11:38:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  עדיף ללכת לחנויות...
נושא: עדיף ללכת לחנויות... תאריך: 2/26/2007 11:38:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

אני יכול לצטט לך מתוך הקטלוגים של החברות שאני מאמין בתוצרתן (ויש לא מעט...), ואני יכול להמליץ לך מנסיוני. כמעט לכל חברה יש ז"ק ברמת המחיר הזאת.
אבל הדרך הטובה ביותר היא להכנס לכמה חנויות, להציג את השאלה, ולבחון את התשובות. לא לותר על סיבוב קצר על כל אחד מהזוגות. מה שלא נוח - לפסול.
כשתשאר עם שניים שלושה מועמדים, נוכל לתת כיוון מבחינת האבזור, המחיר, דעה כללית על החברה, ואולי נסיון ספציפי עם הזוג המסוים, אבל כדאי לזכור שזוג אופניים שמתאים לי בצורה מושלמת עלול להיות לגמרי לא נוח לאדם אחר. אין תחליף לנסיון אישי.
חשוב מאוד גם להתייחס לחנות שממנה קונים. תצטרך לחזור לשם מדי פעם לטיפולים, ואולי למימוש אחריות. כדאי שזה יהיה מקום שנחמד לך להכנס אליו.

אולי טיפ בעניין הבולם (זהו, לדעתי, האביזר המשמעותי ביותר באופני ז"ק): כדאי לשים לב שיהיה מאחד מהיצרנים הטובים, שיש לו נציגות בארץ (למשל רוקשוקס, מאניטו, פוקס). ישנם בולמים לא רעים מחברות מזרח-אסיאתיות, שאין להן יצוג בארץ, וקשה להשיג להם חלפים ושרות. במחיר שאתה מדבר עליו, אין סיבה להתפשר על זה.

בהצלחה

חזרה לפורום