הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/2/2007 9:03:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אביב להט Cannondale עם תוכן  בלמים הידראולים
נושא: בלמים הידראולים תאריך: 3/2/2007 9:03:00 PM
מחבר/ת: אביב להט Cannondale

המעצורים של hope הם באמת מעצורים ברמה גבוהה גם המעצורים הכי פשוטים שלהם חזקים מאוד אבבל יש בעיה אחת איתם: רק מצמן מייבאים אותם והם דופקים עליהם מחירים מטורפים,הסט הכי פשוט של hope עולה 2600 שקל כולל הכול(ידיות מעצור,רוטור, וקליפר) יש לי המלצה אישית בשבילך שבקרוב מאוד אני הולך לממש אותה אצלי: אני רוכב קרוס קאונטרי מאוד אגרסיבי אני ממש מכסח את האופניים שלי אני רוכב כרגע עם מעצורים של shimano deore עם רוטורים של 6 אינץ´, בקרוב אני מתכוון להחליף את המעצורים לshimano XTR החדשים עם הידיות הנפרדות המחיר שלהם ממש זעום לעומת הhope הם עולים בסביבות 1500 שקל לא כולל רוטורים וכל רוטור עולה משהו כמו 200 שקל(המלצה אישית תשתמש ברוטורים של הייס עם שימאנו וככה גם הפוך זה עובד הרבה יותר חזק) עדיף לך לקנות את הXTR מכמה סיבות:יש את החלקים של שימאנו בכל חנות אין חנות היום שלא מביאה שימאנו.הם מאוד מאוד אם את מסתכל על המשקל ביחס למעצורים הידראולים אחרים(הhope mono mini שזה המעצורים הכי קלים שלהם שוקלים 375 גרם לכל צד לא כולל רוטור והXTR שוקלים 298 גרם לכל צד לא כולל רוטורים) ואחרי תוקפת הרצה קטנה של משהו כמו 5-6 רכיבות אגרסיביות של הרבה ירידות את תראה שהם יעצרו הרבה יותר חזק. את מוזמן לבתייעץ איתי בכל נושא שקשור לשידרוגים וכאלה(במה שאני מבין לפחות) עד אז רכיבה מהנה ותשמור על עצמך.
אביב

חזרה לפורום