הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/8/2007 7:28:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  תחרות SuperD במיר"ב
נושא: תחרות SuperD במיר"ב תאריך: 3/8/2007 7:28:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

מה זה?
תחרות SuperD היא תחרות אופניים המשלבת שני תחומי רכיבה: דיווש בעליות, ודהירה במדרונות. תחרות כזאת תפורה על רוכבי AM ועל אופני AM, משום שאופני "5-"6 יתנו את החבילה המיטבית למסלול כזה.

התחרות המדוברת נולדה מתוך מפגש חברים הרוכבים בסגנון עדות הAM לגוניו. במהלך אירגון המפגש עלה הרעיון לארגן תחרות כזאת. תחרות ספורט רשמית בישראל מחייבת בירוקרטיות לא מעטות, ובעיקר בדיקות רפואיות מקדימות, וביטוח לא פשוט ולא זול. יצוג משפטי הולם צריך להלקח בחשבון, ועוד כאבי ראש לא מעטים. מכיון שרובנו לא מתחרים ברוב התחרויות סביב השנה (גם ה"עממיות") בגלל עלויות הבדיקות והביטוח האישי הנדרש, התקבלה החלטה (אמיצה? טיפשית?) לבצע את הארוע בצורה "מוחרשת", באופן לא רשמי, ולחברים קרובים בלבד. זו הסיבה שלא הזכרתי את זה כאן, בפורום.

הארוע עצמו היה מאורגן ברמה שכמעט לא מוכרת במקומותינו. הזנקה, מדידות זמנים, אוירת התחרות, היו נפלאים, ועשו תיאבון לעוד.

לא הייתי עם מצלמה (והייתי בהרכב משפחתי מלא), כך שלי עצמי אין תמונות, אבל הובטחו לי תמונות שצולמו שם (על ידי מנהלת הפורום הראשי.....), ואפרסם כשאקבל.

חזרה לפורום