הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/13/2007 12:51:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אנונימוס עם תוכן  ספידאופן+ווילר
נושא: ספידאופן+ווילר תאריך: 4/13/2007 12:51:00 PM
מחבר/ת: אנונימוס

חנות ספידאופן ברמת ישי היא מקצועית מאוד ותומכת. הצוות מקצועי ויודע את העבודה. המחירים יקרים מעט לטעמי והמכנופן סביר (הם בצעו כוון הילוכים באופני שלוש פעמים ועדין איני מרוצה מהתוצאות; אך יתכן ואין המקרה הפרטי שלי מעיד על הכלל).

לגבי אופני Wheeler, זו חברה גרמנית--לא טאיוואנית כפי שמסר אחד המשיבים לשרשור--שמיצרת אופנים טובים וסבירים. האופנים מיוצרים בטאיוואן, כמו 95% מכל האופנים הממותגים הנמכרים בעולם.
יש בקורת על אחד מדגמי האופנים שלהם (Hornet 40) באתר תפוז (ראה קישור)http://www.tapuz.co.il/bike/artinfo.asp?CID=23&SID=12&InfoID=3798.

סקירות נוספות על מספר דגמי אופני ווילר ניתן למצוא גם כאן באתר.

אופני ווילר טובים כאופני כניסה אך בשל היותם אנונימיים בארץ אין הם נפוצים וכאופני יד שניה יהיה לך קשה מאוד למכור אותם ביום שתחפוץ להחליף. שוב, לא בגלל טיב האופנים, אלא בשל האנונימיות שלהם.

אם מחיר האופנים שבהם מדובר הוא 2000 ש"ח אזי אני מניח שמדובר בדגם ז"ק שלהם או בדגם אחר שנקרא PRO49 DS שהוא דגם שיצא במהדורה מצומצמת בעיקר לשוק המזרח אירופאי ובארץ, ככל הידוע לי, ישנם לכל הפחות שני רוכבים המשתשמשים באופנים אלה, רוכב אחד מקיבוץ יגור שראיתי בגלריות באתר גרופי, ואני :rolleyes: .

כרוכב מתחיל בתחום, האופנים האלה מספקים את צרכי הצנועים. יתכן ובעתיד אראה צורך באופנים מתקדמים יותר. השילדה שלהם טובה מאוד, ובאופני ש"מ הם משתמשים בשכוך ,FSR שהוא פטנט מוגן בארה"ב אך לא בשאר העולם, של SPECIALIZED. סוד המחיר של האופנים האלה הוא ברמת המכלולים וסוג הבולמים, שהם בד"כ נחותים יותר משל אופנים במחירים גבוהים יותר, אך לדעתי מספיק טובים לרמת כניסה.

חזרה לפורום