הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/14/2007 1:33:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  john 1 עם תוכן  עזרה בקניית אופניים
נושא: עזרה בקניית אופניים תאריך: 4/14/2007 1:33:00 PM
מחבר/ת: john 1

שלום לכולם.
זה יהיה מעט ארוך אבל אני מתלבט כבר לא מעט זמן ומקווה שתוכלו לעזור לי להגיע להחלטה.
בעבר רכבתי על אופני הרים, הפסקתי ואני רוצה לחזור לכך כעת. התקציב העומד לרשותי כיום הוא בין 3000 ל-3500 ש"ח (ואולי אוכל גם לדחוף כלפי מעלה בעוד איזה מאה מאתיים שקלים). מהמעט שביררתי מצאתי שאין אופני שיכוך מלא ברמה סבירה במחירים האלה, כך שאני פונה לאפשרות של אופני זנב קשיח. אני כיום בן 31 ואני שואל האם אופני זנב קשיח, שלא סופגים את השטח טוב כמו אופני שיכוך מלא (כך אמרו לי) יכולים לגרום לבעיות כלשהן (גב, רגליים וכו´). סגנון הרכיבה שאני רוצה לרכב הוא קרוס קאנטרי, לא אגרסיבי במיוחד, עם עליות (אני אוהב עליות), ועם מידה מסוימת של טכניות ואפילו סינגלים פה ושם. האם ניתן לרכב זאת עם אופני זנב קשיח? בנוסף, אמר לי חבר שיש מוט כסא עם חומר אלסטי המשמש כמשכך, אם יש למישהו ניסיון עם מוצר זה אשמח לשמוע את דעתו אם כדאי להרכיב זאת על אופני ז"ק. אמרו לי גם שיש אופני זנב קשיח מפלדה שסופגות את השטח טוב יותר מאלומיניום אבל לא יכלו לומר לי מה המחירים של אופניים כאלה והיכן אפשר לקנות אותן. אחרון חביב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אופני זנב קשיח בטווח המחירים הנ"ל.
תודה.

חזרה לפורום