הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/17/2007 1:54:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  נדב מזרחי עם תוכן  זקוק בבקשה לאנשים טובים למען מטרה טובה !!!
נושא: זקוק בבקשה לאנשים טובים למען מטרה טובה !!! תאריך: 4/17/2007 1:54:00 PM
מחבר/ת: נדב מזרחי

רוכבים ורוכבות יקרים שלום רב !

אני נדב מזרחי , בן 16 מבית הספר התיכון "כצנלסון" כפר סבא .

לאחר שראיתי את התוכנית המזעזעת ששידרו בערוץ 22 על ניצולי השואה שחיים מתחת לקווי העוני , הזדעדעתי מאוד ! לניצולי שואה שעברו כבר יותר מדי סבל בחיים שלהם, אין אוכל במקרר ! אין כסף לשלם חשמל ולכן הם יושבים בביתם בחוסר מעש בחושך מוחלט !, ועוד מקרים רבים וקשים אחרים.

לאחר תוכנית זו, הרגשתי שאני לא יכול לשבת בחיבוק ידיים יותר, ולכן, אם הממשלה לא עושה את הנדרש עלי לעשות זאת או לפחות לנסות ולתרום מעצמי.

אז לכן אני פונה אלייכם אנשי יקרים , אני כמוכם גם רוכב אופניים, ואני יודע שאתם אנשים טובים, ולכן אני מבקש את עזרתכם.

הגיתי איזה רעיון שבו אני מבקש את עזרתכם, אני רוצה לקיים איזה פרוייקט בשם "רוכבים למען ניצולים", שזהו טיול אופניים שכולו תרומה(טיול האופניים הנ"ל הוא בתשלום סמלי ביותר), וכל הכסף ילך ישירות אל האגודה למען ניצולי השואה.

אני מוכן להשקיע מזמני כמה שצריך ולדאוג לכך אישית שהכסף יגיע אל ניצולי השואה הזקוקים לו.

אנא מי שיכול ורוצה לעזור לי לקיים זאת צרוו איתי קשר בהקדם האפשרי !! בפלאפון : 0547-556528 , אני מוכן להגיע אל מי שמוכן לעזור לי לאן שצריך לצורך הפגישה לצורך ארגון הפרוייקט בהקדם האפשרי !!.

אנא השאירו את הפרטים שלכם, כדי שאוכל ליצור איתכם קשר.

כרגע אני גם בודק אם יש היענות, אנא כיתבו אם כשטיול זה ייתקיים (פרטים בהמשך) האם תגיעו להשתתף באירוע זה ?..

חזרה לפורום