נושא: אין יצרן מותג שלא מתאים ! תאריך: 4/23/2007 3:51:00 PM
מחבר/ת: willi Coyote
SCWINN גם מתאים כמו כל אחד אחר. אבל, בדגמים מסויימים של יצרנים מסויימים יש חלקים יוחדיים. מזה כדאי להיזהר. כאן, מגיע השכלול של חוזק / חוסן הנציג המקומי. הרי גם לקנונדייל יש חלקים יחודיים. אך כאן מדובר ביבואן וותיק ובמותג המיובא באופן רציף שנים רבות. בקיצור, אני לא רואה את היתרון של קורטק (עם כל הכבוד למוצרים גרמניים (ויש לי כבוד רב לגרמנים בכל תחום ועניין), שברוב המקרים מיוצרים בסין). קנה סנטה קרוז (לדוגמה) או משהוא כזה, אין לך איפה ליפול. אתה חושב שלקורטק יש פטנט שישנה לך את הרכיבה ? משהוא מעולם אחר ? הם טובים כמו רבים אחרים (אך יש להם דגמים עם חלקים יחודיים להם). אני לא יודע מה הנסיון שלך, אני רוכב שנים, אבל הרבה שנים, עוד לפני שהיו אופני עם שיכוך מלא, והראשון שהיה שמו היה פרופלקס. אם אתה רוכב שנים אתה יכול לנחש כמה זמן אני רוכב. קניתי אופניים, שידרגתי, החלפתי ושוב ושוב, תמיד יצרן ידוע, תמיד בסכום משמעותי (עבורי) לא מציאות ולא יד שניה. זו גישה שיש לה יתרונות וגם כמובן חסרונות. קראתי חו"ד של אנשים שרוכבים חודש עם ידע (לדעתם) של מיקצוענים. ראיתי מותגים באים והולכים, ראיתי יבואנים ששרדו, ולא שלא. ראיתי אופניים שאין מה לעשות בהם, כי אין יצרן / חלקים / יבואן . ואני לא מדבר על אופניים ב5000 ש"ח אני מדבר על אופניים יקרים. לא למי שרוכב ביום כיפור . לסיכום, באינטרנט אין לך מושג ממי אתה מקבל חו"ד. לכן , לדעתי מה שכדאי לך הוא לקחת אחה"צ אחד לתל אביב, יש שם רחוב חשמונאים, שם ובסביבה הקרובה תמצא את רוב רובם של היבואנים. תעשה סיבוב, תרכב על כמה זוגות מסוגים ודגמים שונים, תגבש דעה. לאחר מכן יכולת לקבל החלטה תהיה מבוססת על נסיון (קצר) אשר גם לו יש ערך.
|