נושא: ברור לך שאתה ..... תאריך: 5/6/2007 7:21:00 PM
מחבר/ת: צביקה ff
רוצה הכל. מה שאין אף פעם.מזל שאמרת 12K- יכולת להגיד 2 והיהיותר מעניין לענות לך
אני עונה לך רק מכיוון שרכבתי על מגוון גדול של אפניים שברשותי או היו בשנה וחצי האחרונות ואשמח לחלוק איתך את רשמיי
כלל אין שלדה קלה לדרופים ובטח לא גלגלים- ושני אלה הם מחלות המשקל הגדולות ביותר אבל אול מאונטיין לא כולל דרופים מעבר לנקלה על דרכך...בזהירות וCX בטוח שלא כולל דרופים 1- מארין וולף רידג שנת 2006 אין הסטוריה של שבירות מהלך משתנה 4 5 6 ונעילת בולם קדמי ואחורי לעליות שלך. ברקסים סבירים ביותר לאול מאונטיין דרופים לא הקטע שלהם אלא אם תחליף את גלגלי ה317 שלהם בקצור ורסטילי מאוד ביחוד אם תחליף את הפלואוט 2-מקדימה בטאלס משתנה ננעל שלך ממליץ בחום לקרוע את היבואן פדאלים ישר בחנותו - הוא סוחר במובן החיובי של המילה
2-מונגוס טאוקלי עילית שוב 2006. כבדות קצת יותר אבל עם זוויות אול מאונטיין נוחות יותר ומיפרט מפנק מאוד אישית אני לא אוהב ידיות ברס הילוכים דואל אבל מתרגלים או מחליפים אני נוסע על דגם פשוט יותר ברמת הגולן ונהנה מכל רגע הם גם זולות יותר מהמארין ויש הנחות כעת ברוזן ומינץ שאפשר לנצל ונשאר כסף
3 - אופניים שבניתי לבד חלקים יבוא אישי רובם ועם קצת סבלנות יצא לי מה שרציתי בפחות מ8K שלדה- MOUNTAINCYCLE SAN ANDREAS מכויילת למהלך 6 אינטש ומרחק כסא כידון קצר_אפשר לשחק עם זה) ובולם קפיץ שאף אחד לא אוהב ואני קונה במשקל- ROMIC D מאפשר קיזוז בובינג בלי SPV ושאר פלטפורמות מוזרות שפוגעות במה שאמור להיות בולם רק כדי לצעוק אין בובינג על פי הטרנד האחרון בולם קדמי- מרזוקי ALL MOUNTAIN SL 130 עם STS כדי לשחק עם תנאי שטח משתנים בקלות גלגלים- מאוויק 317 על נאבות LASEDISK מעצורים- שמונה קדימה ושש אחורה הידראוליים מעביר אחורי סראם מצוות לידית העברה שיפט X0 ומעביר קדמי באמת לא חשוב קראנק טרובטיב סטילו עם גלגלי שיניים 22 ו(במקום 32)36- אני לא צריך יותר וזה מפצה על חוסר ה 44 כידון רייזר גבוה ורחב שהורדתי ממונגוס טאוקלי אלה לא אופניים בלי חסרונות מעצם היותם סינגל פיבוט מוטרף אבל מצד שני הם מאוזנות קלות(14 יחסית) השלדה חסינת שבירות ועם הרומיק והמרזוקי מקדימה "יעילות דיווש" זה משהו של הרגליים שלי לא של האופניים ואחרי עליה מאומצת אני לא מפחד לרסק את עצמי בירידות. רמת הגולן של שטח של אול מאונטיין קלאסי. שבילים שנגמרים בולדרים בירידות בוץ מעצבן גם קצת לסחוב אופניים שרוצים לקצר בין שבילים ומה שבטוח .....אני רוכב בדד ואופניים האלה........עושות לי שקט בלב(חוץ מהמרזוקי)
אז לסיכום- יש לי XC ארוך מהלך עם סיבולת של דאונהילר מתחיל וורסטיליות בשני הבולמים מקווה שהבנת.....שאם אתה רוצה אופניים בשגעון שלך- אף חברה לא תתן לך אותם בלי לתת לך משהו מיותר או חסר--ושניהם עולים כסף
4- תבנה לבד בתקציב שלך זה אפשרי ורצוי אולי יעלה לך אלף וחצי יותר מקומבינות של יצרנים אבל תקבל משהו בלי פשרות ותחליט לבד איפה לחסוך משקל ואיפה לא
כאן בטח תקבל אלף המלצות אבל שוב חפש שלדת קווד טארה של מארין 4 5 6 אינטש עם פוקסRP3 בולם קדמי יש לך גלגלים תשים על פי פחד השמינות שלך רק תזכור ששם המשקל משפיע הכי הרבה על המאמץ כי כל מאה גרם בחישוק אתה גם סוחב הרבה קילומטרים של סוב גלגל לא רק מרחק ועם קסטה 11-34 קראנק מגולח עם שתי פלאטות ובאש גארד יספיק לך חפש מציאות בשוק מעביר ברמת סראם7 וידית מעביר ברמת סראם 9
בהצלחה
|