הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/7/2007 8:51:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צביקה ff עם תוכן  אני על סאן אנדריאס קלאסיק
נושא: אני על סאן אנדריאס קלאסיק תאריך: 5/7/2007 8:51:00 AM
מחבר/ת: צביקה ff

קניתי אותה בהזדמנות ב500 דולאר. את הDNA לא קניתי רק מחוסר ניסיון עם שלדה בת שנה מפתוח עם חברה שפשטה את הרגל. הקלאסיק יושב שם באותה צורה ביזארית משנת 1998 עם גאומטריה מוכחת לטוב ולרע ועם 4.5 או 6 מהלך ה7.5 של הDNA נראה לי מוגזם לסינגל פיבוט שתקוע בשמיים והיה מחייב אותי לפלוטינג דיסק ושאר ירקות יקרים רק כפיצוי ואישית אני חושב שוב שמהלך אחורימעל 5-6 וקדמי מעל 130 לאנשים מהישוב זה רק תרגילי שיווק של תעשיית האופניים. אם משקיעים באפניים משקיעים באיכות לא בסנטימטרים אלא אם אתה רוכב מאוד יעודי- מה שהפוך בפילוסופיה לALL MOUNTAIN לדעתי
לגבי ורסטיות השלדה הרי שהיא בפילוסופיה הפוכה למארין ושאר המתכווננים
היא יכולה לקבל בולמים בעלי אורך שונה
היא יכולה לקבל מזלג קדמי מ100 עד 180
אפשר לשנות את זויות מוט הכסא והמרחק של הטופ טיוב האפקטיבי

כלומר קנה לך שלדה אחת ותחליט אם אתה רוצה להיות XC או דאונהילר

אבל!!!!!!

זה נכון לגבי קביעת אופי העגלה שאתה בונה ובצורה קבועה- שם הורסטיות

אינך יכול לעשות זאת בשטח ON THE FLY כמו מארין או רוקי מאונטיין

מצד שני העדפתי לקנות שלדה זולה וורסטילית ולהשקיע בגורמי קצה שיאפשרו שינוי אופי רכיבה במהלך הרכיבה עצמה כמו המרזוקי SL עם STS והרומיק מאחור שעובד כמו שקפיץ צריך לעבוד ישר מההתחלה ובעליות אני סוגר קומפרשיין כמה קליקים ואין בובינג גם בסינגל פיבוט של הסאן אנדריאס

כמו שאמרתי לבחור - אף חברת אופניים לא תתן לך מה שאתה רוצה אלא אם יהיה חסר משהו או תקבל בחבילה משהו מיותר שאתה לא צריך ככה זה שמוכרים דברים לפי דרגות מחיר -לא עולים ליגה ברכיב אחד ולא בשני- וזה מנוגד לתורת הכסף של הרומני שבי שמשקיע במה שאני אוהב וקמצן במה שלא חשוב לי(אצל הרומנים זה אוכל יין ונשים וגם פאסון על השכנים)
רק להשוואה על עלויות מול קנייה מהמוכן הנה התחשיב
500 דולאר שלדה- מחיר בחול
300 דולאר בולם מרזוקי ALL MOUNTAIN SL 2005- מחיר בחול
קראנק סטילו- 700 שקל
גלגלים מאוויק CROSSRIDE 1100 שקל
שיפט גריפס SRAM X0 60 דולאר - חול

השאר שטויות

ומי כמוך יודע שרמת הגולן זה לא שום דבר אקסטרימי אבל מצד שני מלא הפתעות שבילים שנהפכים לטכניים רק לעשרה מטר. שלולית חרא באמצע הקיץ שמחזירה אותך לחודש ינואר באמצע אוגוסט . עליות ארוכות אם החלטת לרכב מדרום לצפון או מערב למזרח ירידות שבנויות מאבק במקום מאבנים אם החלטת לרכב הפוך ואדמה וסתם חלקי סלע ובולדרים שלא ראית כי נרדמת לך על השביל בנחת

ולפני שאתה מסתער על שלדה בהזדמנות זכור דבר אחד לגבי השלדה הזאת
היא מחייבת אותך בגלל הקראנק הגבוה לשבת מאוד גבוה באופניים!!!! הכי גבוה בעולם!!!
אין שום סיכוי להניח רגל כשאתה עוצר!!! תסתכל על גובה הקראנק בנתונים ותבין.
זה לא אומר כלום עד שאתה עוצר וזה הכל שאתה צריך לעצור או נאלץ
אז אם אתה אוהב לזחול בטכני הם לא בשבילך
אם אתה אוהב להתגלגל אז המקל המכוער הזה שווה כל שקל

שלא לדבר על ההתקהלויות סביבך אבל זה ספור אחר

צביקה

חזרה לפורום