נושא: אזהרה לירושלמים! תאריך: 5/8/2007 9:42:00 PM
מחבר/ת: סיון דגע
שלום. כשרכבתי היום עם החברה בעיר יצא לי להתקל בילד, בערך בן 16 נדמה לי,] שסיפר לי סיפור די מחורבן. דיברנו קצת על האופניים, מאיפה קנית, מחיר וכו´- והוא אמר את המחיר שהיה נשמע לי קצת זול. בקיצור הוא אמר שקיבל את ההנחה אחרי שאמר לאסף מפדלים (שאגב ח"ח גדול!) שהקודמים נגנבו. איך הם נגנבו? שני ילדים מזורגגים כבני 16- בלי נסיון לגזענות, אבל לצערי זה ככה- בני דודינו, עשו לו אמבוש, בעטו אותו מהאופניים וגנבו לו אותם!!. כל זה קרה בגן הפעמון ממש עם רדת החשיכה. לטענתו הוא מכיר כמה סיפורים כאלו. אני לא מצאתי שום סיבה לפקפק באמינות שלו- נראה לי ילד אמין לחלוטין. לי זה התחבר עם זה שבשבת האחרונה רכבתי עם החברה (אותה אחת...) בגן הפעמון, ביום כשהיו שם די הרבה אנשים- והיו שם כמה ילדים, כשבאנו לצאת התחילו להתאסף מסביבנו כמה ילדים בערך בני 16- ושניים מהאידיוטים התחילו להסתובב סביב חברה שלי כשאחד מהם בא פשוט להפיל אותה. אני הייתי מאחורה ולמזלי קלטתי את זה בזמן כדי להגיע אליו מספיק מהר ולהכנס בו עם האופניים שלי. "האירוע", נגמר בזה שהם ברחו- השאירו לי כמה קללות עסיסיות בערבית- שלא מצאתי עניין בלהגיב להם. בני 16 או לא (מצטער על מוטיב הגיל החוזר), מעבר לזה שהם יכולים, ומספיק חזקים לגנוב אופניים מילד/ה- הם גם מסוגלים לגמור את האירוע בצורה יותר גרועה מגניבת רכוש. בקיצור, ברור לי שזה יכול לקרות בכל מקום,עם יהודים ערסים ועם ערבים ערסים, אבל שווה לדעת שיש תופעות כאלו גם בירושלים- הארלם שלנו.
|