הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/9/2007 3:42:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אבישי P עם תוכן  אכן, המצב עגום
נושא: אכן, המצב עגום תאריך: 5/9/2007 3:42:00 PM
מחבר/ת: אבישי P

יש עוד כמה מקומות כאלה בעיר האהובה שלנו, ובין היתר האיזורים המשיקים למזרח העיר (דוגמת הגבעה הצרפתית ועוד ועוד).
המצער הוא שאלו איזורי "ספר", הקרובים לחצי ה"שני" של העיר שחוברה לה יחדיו, וממילא יש שם לעיתים תכופות נוכחות משטרתית. דא-עקא, ובכל הכבוד לשוטרי ישראל המצוינים, שיש פער אדיר בין "נוכחות" לבין "נוכחות אפקטיבית" - והאחרונה חסרה עד מאוד בעירנו. לפיכך, החשש שלי הוא כי שממשטרת ישראל העמוסה לעייפה לא ניתן יהיה להיבנות בנושא (באותם איזורים - גן פעמון, ימין משה בואכה סינמטק וכו´ - יש פעילות עבריינית רבה, לרבות מעשי התפרצות, שוד ומעשים מגונים, תדירה למדי ואני יכול להבין שבסדרי העדיפויות של המשטרה מה שנראה אולי לשוטר אזולאי כסכסוך בין ילדים יזכה לעדיפות פחותה :(( ).
פתרונות אין לי, לצערי. אפשר לוותר על נוכחות באיזורים אלה (מי אמר "בירתנו השלמה לנצח נצחים" ולא קיבל?!); אפשר לרכוב שם תוך נטילת סיכון מחושב זה או אחר (מה שממילא קורה כשעולים על הכביש בהינתן נהגי המוניות בירושלים :dead: ); אפשר לרכוב בקבוצות (דבוקה של שלושה מספיקה ליצירת הרתעה והעלאת ה"מחיר" של מזימה אפשרית); אפשר להחזיק כמה זוגות אופניים, ולנסוע בעיר רק עם זה שאנו "אוהבים פחות" ועוד.
העיקר הוא שאם כבר יש תקרית לא להסתבך, אלא פשוט לנתק מגע, וכפרת עוונות על האופניים; שלושה ארבעה "קטינים" בני שש-עשרה יודעים להרביץ יופי (וזה מבלי לכלול שימוש ב"אביזרי עזר" שונים), ולא שווה לקחת שום סיכון בשביל כמה צינורות, נאהב אותם ככל שנאהב.
מה שכן, מומלץ לתרגל "מקרים ותגובות", ובמקרה של צורך לסגת תחת מתקפה פשוט לרסק בבעיטה, תוך כדי נסיגה, את המעביר האחורי... :giveFinger:
לעיתים די יהיה בכך בכדי לשכנע את החבר´ה לוותר על המציאה.
אגב, כשרואים על מה חלק ניכר מהם רוכב אפשר רק להסמיק מקנאה - תהא דרך הרכישה שלהם כפי שתהא, יש להם טעם לא רע ואף איכותי בדגמים הנבחרים...
בשורות טובות!

חזרה לפורום