הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/14/2007 11:45:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  baby x עם תוכן  מיגון גוף...קצת תשובות ומחירים
נושא: מיגון גוף...קצת תשובות ומחירים תאריך: 5/14/2007 11:45:00 PM
מחבר/ת: baby x

אז ככה.
מזל טוב על הפזילה, וברוך הבא לעולם הבלתי נגמר של תיקונים, שדרוגים וקניות.
(כל רכיבת DH וFR משהו מתקלקל, ראה הוזהרת).
אני מחזיקה בארון גם חליפת מיגון, וגם צבי צב.
אז ככה, בקיץ הישראלי חם עם שניהם (כי צבי צב דורש מגיני מרפקים), ועם המגני ברכיים, כפפות הסגורות, וקסדת הFF (אני רוכבת עם TLD, וצר לי לאכזב, אבל שום קסדת FF לא תהיה נעימה בקיץ).
לגבי חליפות מיגון, יש מי שיגיד שהוא לא מתפשר על בטיחות בגלל חום, ואם כך המצב, החליפה שנחשבת לטובה ביותר היא הדיינז ובעיקר הדגם החדש ביותר שלהם וגם היקר ביותר.
הוא מספק הגנה על עצם הבריח, איזור שמוזנח ברוב חליפות המיגון.
מניוסיונם של חבריי, אני יכולה להזהיר אותך מחליפות מיגון של UFO, הן מתפרקות מהר מאד, והבלאי שלהן עצום.
יש לי חליפת מיגון של רוקגרדן ורכבתי קודם עם דיינז. שתיהן מצוינות ומאווררות (רשת שאינה צפופה ומאפשרת מעבר אוויר). בימים חמים במיוחד אני רוכבת בלי חולצה מעל החליפה כך שקצת האוויר שיש נכנס.

ישנה חליפה נוספת של חברה ישראלית בשם מאג MAG. בן זוגי רוכב איתה והיא זולה ומצוינת. (עמידה מאד).

לגבי צבי צב- צבי צב אינו מגן באופן מספיק טוב על הגב והכתף, יש להשתמש במגני מרפקים, ולטעמי נחמד לרכיבות DJ, וXC טכני.(כשלא בא על מגני מרפקים).

כבר פגשתי חבר שרכב עם חליפה ומעליה צבי צב (גונטוב) כיוון שרצה את חגורת הגב של החליפה עם הקשיחות של הצבי צב בעצם הבריח.

מחירו של צבי צב ינוע באיזור ה500-600 ש"ח (על זה תוסיף מגני מרפקים ולא חסכת הרבה מחליפה ממוצעת).

מקווה שעזרתי.

חזרה לפורום