נושא: תקר בפנימית עם חומר - היום שאחרי.... תאריך: 5/24/2007 7:26:00 AM
מחבר/ת: אבישי P
בוקר טוב לכולם! אתמול אחה"צ חנכתי את הזוג החדש שלי, הי"ו. כמתנת חניכה קיבלתי מאימא אדמה חמש תשורות בצורת קוצים אכזריים במיוחד ("אייכמנים" קטנים שננעצו בתשוקה בגלגלים שלי) - שלושה בצמיג האחורי ושניים בקדמי. לאחר חילוצם נכנסה הג´יפה לפעולה ואטמה את החורים. השאלה שלי היא מה קורה הלאה: האם יש להחליף את הפנימיות או לתקן את החורים שבהן בדרך המקובלת או שאפשר להמשיך לרכוב איתן עד שיארעו תקרים שלא יהיו בני תיקון? למה עלי לצפות אם אמשיך לרכוב עם החומר - במובן שרידות הפנימית: האם יש חשש מפני פיצוץ של הפנימית (נוכח השינוי במרקם הפנימי שלה ואפשרות לשינוי בחלוקת העומס/לחץ בשל התקרים שסתם החומר)? מה אורך החיים של החומר בכלל, ובמקרה של תקר בפרט? האם לעולם חוסן, או שמא בחלוף תקופה/מזג-אויר/קילומטראג´ יש לצפות להתעייפות החומר ולקריסת הפנימית? בקיצור: כל פריט וכל פרט מידע יעזרו ויתקבלו בברכה רבה. :eek: יום טוב, אבישי
אגב, הצמיגים שלי - מיתוס 12 של IRC - אולי נפלאים לרכיבה בשטח נטול קוצים (אחיזה מצוינת, אי-גריפה של אדמה או חצץ יחד עם אחיזה מצוינת בטיפוס ועוד) אולם נראה לי כי "רכותם" היחסית משמשת כמעט כמגנט לקוצים (בעייה שלא הייתה לי כל כך עם הקנדה ב- BOULDER). האם יש למישהו ניסיון עם צמיג זה, או המלצות לצמיגי שטח "קשוחים" אחרים?
|