הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/27/2007 9:48:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צביקה ff עם תוכן  אני רוכב על טאוקלי קומפ
נושא: אני רוכב על טאוקלי קומפ תאריך: 5/27/2007 9:48:00 AM
מחבר/ת: צביקה ff

למעלה משנה וחצי.כאופניים שניות בנוסף לארחות שיש לי.
אופניים מצויינות.נקודה.
דווקא הפשטות של בולמי הקפיץ מקדימה ומאחורה עם השלוב של הקראנק הצף נותנות לאופניים הספציפיות האלה שכוך מהמורות קטנות שמשום מה לא מצאתי עם כל הFSR/ VPP בוחביש /4 זרועות /שבע גוזונים/ לינקים הפוכים /משני כיוון שכוך ושאר ירקות השיווק של חברות האופניים שמוכרים שינוי קליל בהרבה דולארים. זו כורסא נעימה עם גלגלים לאול מאונטיין קלאסי. שלדה חזקה משקל סביר גאומטריה רגועה-- עושות טוב הכל ולא מיועדות למשהו ספציפפי על חשבון משהו אחר.
אכן חוסר הנעילה בשתי הקצוות גורם לבובינג אם אתה מחוץ לאוכף או מפדל באגרסיביות אבל אם זו בעיתך היחידה פשוט שדרג כעצת מישהו כאן במוצרים משומשים.חפש פוקס ונילה RL 130 ממ משומש(1200 שקל) ותשאר עם הרכות מקדימה ואפשרות נעילה בעליות. מאחור תחליף לסחורות זולות כמשומש(לצערי השלדה אינה מאפשרת הכנסת בולם רומיק) כמו מניטו4 4WAYS SPV קפיץׁ500-700 שקל ותקפיד על קשיות קפיץ נכונה לשמור על יכולת לסגור את כל המהלך מצד אחד ובלי סגירה מוגזמת מצד שני.
ב2000 שקל נוספים יהיו לך אופניים כלבבך.

למכור את שלך ולעבור לגאמיס יעלה לך הרבה יותר. יותר טובות פחות טובות אלה דעות של אחרים..לא בהכרח של התוסיק שלך כשאתה לבד עם מחשבותיך וגופך.

חזרה לפורום