נושא: סכנה מנשאים לא בטיחותיים תאריך: 6/10/2007 6:50:00 PM
מחבר/ת: אורן ליפשיץ
רכשתי מחנות "פדלים" מנשא לרכב פשוט. ביום שישי האחרון נסעתי בכביש ירושלים ת"א והאופניים התעופפו מהמנשא ובדרך נס לא גרמו לתאונה קטלנית! האופניים הלכו "טוטל לוסט". מסתבר שגומיות החיזוק נקרעו וזו הסיבה לתאונה. פניתי למוכר האופניים והוא טען שאין שום בעייה עם המנשא הספציפי, והוא מוכר מאות כאלה בחודש ואין שום בעיה. משיחות עם בעלי מנשאים מאותו סוג גיליתי כי לכולם אותה בעייה של גומיות חלשות הנקרעות אחרי תקופה קצרה של שימוש. כמו כן התופסנים של האופניים נוטים להחליק החוצה משום שבורג הבטחון נמוך מדי. הגשתי נגדו תלונה במשטרה, שכראוי להם התייחסו לתלונה בזלזול והודיעו לי מראש כי התלונה תזרק ברגע שאצא ממשרדם. פניתי למשרד התעשייה והמסחר. להפתעתי הפקיד במשרד התעשייה והמסחר סיפר, כי לבעלה של עובדת המשרד עפו האופניים בכביש ירושלים ים המלח מאותה סיבה בדיוק! במשרד המסחר נמסר לי כי הנושא ייבדק, אך אם אין תקן למנשאים אין להם אפשרות לעשות דבר. אני פונה לכל מי שנתקל בבעייה דומה ליצור עמי קשר בדחיפות! מדובר בסכנת מוות והתאונה הקטלנית בוא תבוא! אני מתכוון ללכת עד הסוף , גם אם אצטרך להגיש תביעה ייצוגית נגד היבואנים. אורן ליפשיץ [email protected]
|