הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/11/2007 5:08:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אבישי P עם תוכן  לדעתי לא שווה להטריד את המצפון בשביל סכום כזה
נושא: לדעתי לא שווה להטריד את המצפון בשביל סכום כזה תאריך: 6/11/2007 5:08:00 PM
מחבר/ת: אבישי P

אפשר היה לנאום עכשיו שעות על השאלות מתי נכרת חוזה, כיצד השתכלל, מהם טעות או הטעייה, מה מידת הסבירות הנדרשת בהקשר חובת תום הלב בנסיבות העניין ושאר ירקות, אולם בסופו של יום אתה הולך לישון עם תחושתך ועם עצמך (במקרה הטוב יש תוספת... :rolleyes: ).
כשלעצמי אני לא הייתי "מתבחבש" עם עצמי בשביל 150 ש"ח: הייתי אומר לאיש שאני לא חושב שיש פגם בגלגל, עם כל הכבוד לאנשי המקצוע, וכי, עם כל הכבוד לו, כאשר קונים גלגל משומש במחיר של גלגל משומש אי אפשר לצפות לגלגל חדש ומלא און, אולם שאני גם לא מוצא טעם להתעקש איתו על 150 ש"ח; מחזיר לו כספו, נוטל הגלגל מידיו, ומאחל לו דרך צלחה.
השאלה היא כמובן, מה לעניין הקונה הבא: האם תהיה חייב לגלות לו שלקונה אחר נאמר שהחישוק "זקן" אולם אתה לא גורס כך, וכי בכל מקרה לא מדובר במוצר חדש, או שלא תהיה חייב לגלות לו.
בשביל ה-150 ש"ח שלך, אני לא מתכוון "להתבחבש" בחיפוש אחר תשובה לשאלה המורכבת הזו... :eek:
מכל מקום, עצם העובדה שמצאת לנכון להתחבט בסוגיה בפומבי מעידה, לטעמי הדל, על יושר ויושרה בסיסיים, דבר שיש לברך עליו בכל מקרה.
כך או כך, שיהיה בהצלחה!

חזרה לפורום