הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/17/2007 4:10:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  נועם גרימברג עם תוכן  ...
נושא: ... תאריך: 6/17/2007 4:10:00 PM
מחבר/ת: נועם גרימברג

הכוונה באגרסיביות היא בקפיצות ודרופים, ז"א כמות המכות שהשילדה מקבלת. אם אתה לא יורד מדרכה האגרסיביות היא ממך והלאה. כאשר אתה מוריד את לחץ האויר המגלגל הוא יותר גמיש ועוזר בשיכוך מצד אחד, אבל מצד שני הואלא יציב ונוטה לגרום לתחושת "שיוט" בלחצים נמוכים. בלחץ גבןהה השיכוך שלו, שגם כך מוגבל מאד, יורד והעומס נופל על הגלגל. אורך המהלך של הבולם הוא לא פונקציה לאיכותו. לי יש בולם 80מ"מ ואיתו אני עושה הרבה יותר מירידת מדרכות. את הצריך בולם חזק יותר לאו דווקא ארוך יותר. אין ספק שהגלגלים לא מתאימים למשקל גופך. בין אם תחליף אופניים ובין אם לאו אתה תהיה חייב גלגלים חזקים יותר. אגב יש לך דופן כפולה גם עכשיו אבל זה לא אומר כלום אם האיכות של הגלגל לא מספיק טובה. לדעתי האופניים האלה יוה טובות לך, אבל המחיר יקר מאד. אתה יכול להשיג את הגלגלים שאתה צריך הבולם שיתאים לך עם ציר חזק באופניים הרבה יותר זולות אם תלך על אופציית הזנב הקשיח. אם אתה לא רוצה לעבור לז"ק תגיד למוכר שאתה רוצה אופניים חזקות (גלגלים, ציר בולם) ומעוניין להוריד מחיר על ידי השארות בז"ק. אם המוכר בחנות הזו לא יכול לעזור לך חפש חנות אחרת. אגב רק כדי לקבל מושג ברוזן מינץ (איפה שראית את האופניים) תסתכל על אופניי UMF ותגבל מושג כללי איך נראות אופניים חזקות, קשיחות ובעלות ז"ק וכמובן מחיר זול יותר. אם הן לא נראות לך (בולם גדול יחסית 120 מ"מ) תשאל את המוכר לגבי שידרוגים במקום. תוכל לקנות אופניים ז"ק ולהחליף את הבולם והגלגלים במעמד הקניה ובכך לקבל זיקוי על החלקים שאתה מוריד. או ששוב תנסה להחליף על השילדה שלך את החלקים הנ"ל(השילדה שלך חזקה מספיק בשבילך).
לגבי המידה נראה שהיא בסדר אני גבוה ממך בכמה ס"מ ורוכב על 21.5" אבל כל יצרן והמידות שלו.

חזרה לפורום