הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/21/2007 10:56:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  נועם גרימברג עם תוכן  בתור רוכב ותיק באזור ממלכת הבדואים...
נושא: בתור רוכב ותיק באזור ממלכת הבדואים... תאריך: 6/21/2007 10:56:00 AM
מחבר/ת: נועם גרימברג

שנתקל כל רכיבה בכמה וכמה עדרי צאן, וכמובן בכלבים שמתלווים אליהם, אני חייב שהנושא נידון וכל זוית אפשרית אצלנו בקבוצה.
יש כאלה שעוצרים מרימים אבן, לרוב הכלב נרתע, אם לא מידי פעם עוצרים וזורקים אחת לעברו.
אני טוען שהסיבה היחידה שהם רודפים אחרינו, זו על מנת להוציא אותנו מהטריטוריה שלהם, ולא מתוך דודה לצמיגים כפי שיש שיטענו. לכן הדרך בה אני מתמודד איתם זה פשוט מאד להראות שאין כל רע בכוונותי שאני עובר שם. לרב אני פשוט מתעלם וממשיך לרכב באותה המהירות שרכבתי לפני שנתקלתי בהם. אם בא לי קצת להשתעשע אז אני מגביר מהירות ועושה איתם תחרות קטנה. מתוך ניסיון מלראות את חברי לקבוצה מנסים להפחיד אותם ולגרש אותם אני יכול לאמר בוודאות, שכל ניסיון כזה רק מעיד על פחד מצידך ויגרור עוד נביחות, והם אף יתקרבו יותר. לכן פשוט תתעלם. אם לא תגיב בפחד ת=גם הם וגם אתה תבינו שאין מה לפחד אחד מהשני.

נ.ב עדיין לא שמעתי על אף אחד בקבוצה שננשך או נרדף למשך יותר ממאה או מאתיים מטר. לעומת זאת מניסיון של חבר קבוצה, חמורים מיוחמים מסוכנים בהרבה. :confused:

חזרה לפורום