הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/1/2007 12:24:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צחי בר סלע עם תוכן  הבנתי גם הבנתי
נושא: הבנתי גם הבנתי תאריך: 7/1/2007 12:24:00 PM
מחבר/ת: צחי בר סלע

ואני אפילו כתבתי שיש דברים הנפתרים ובעיות שצצות (לא בפירוט, בכ"ז היריעה ("זמן" ) קצרה מלפרט) עם שלדות מתוחכמות. אבל פה גם "קבור הכלב".
אתה כתבת:
"הטענות ההיסטוריות לגבי מגבלות ההתנהגות של הסינגל פיבוט אינן נפתרות בתכנונים האחרים ובמקורם רוב טענות אלו נשענות על התנהגות ספציפית בנקודה מסוימת במהלך המתלה ולא לכל אורך עבודת המתלה ויתרה מזאת רוב הפתרונות נשענים על הבולמים עצמם המיצרים פלטפורמה(כלומר זנב קשיח....עד תחילת פעולתם) או מעדנים את התופעות הידועות במהלך אורך פעולתם"
שים לב כי זה קרוב למדי למה שכתבתי, ובנוסף: הרווח בנקודה אחת וההפסד בנקודה אחרת יכול כן לעשות הבדל? ברור שלא כל רוכב מרגיש כל שינוי, אבל ברמה מסויימת כן מרגישים.
חוץ מזה, במתימטיקה יש שחור ולבן (בהנחה וההזנחות חסרות המשמעות שעשה הן אכן חסרות משמעות...). אם אותו מר מתימטיקאי היה גם רוכב ברמה עולמית פתאום הוא היה מוצא את מה שעיתונאים רבים בכל העולם מוצאים: בכל זאת יש יתרונות והבדלים בין אופניים בעלי גיאומטריה כמעט-זהה. כל זאת בטל ומבוטל אם אתה מאמין בתיאוריית קונספירציה עולמית....
:p אני צוחק כמובן.

ושוב - נכון, חלק לא מועט מה"המצאות" הן עניין שיווקי. בארץ כמעט ואין שוק לאופנועים מסוג "אותו המנוע של גרזן המירוצים מס´ 1 מכוון לקצת פחות קיצוניות והרבה יותר אמינות" למה? כולם רוצים את הדבר האמיתי, גם אם הם לא יגיעו לעולם ל-80% מהאח האמין והזול. ברור שיש הקבלה. גם עשו סקר בעיתון רפואי מכובד שהראה כי כל הקרמים לפנים (כולל הקרם הבסיסי שעולה גרושים בבית מרקחת (לא שאני יודע מה זה הקרם הבסיסי, אבל ניחא) ) אין הבדל ביניהם. אפילו היה בחדשות על קרם פנים לפני כמה שבועות וכל המרואיינות האנגליות בנות ה-60+ אמרו "ברור שאנחנו לא מאמינות, אבל מה יזיק לנסות" מצחיק, אבל ככה זה עובד, וברור שגם חברות האופניים מנצלות את זה.
ואם רוצים ללכת על דברים טריביאליים יותר: כמה רוכבים על אופניים שבשתי רמות או יותר מהדרוש להם? התשובה היא כמובן: הרוב.

חזרה לפורום